heyecandan unutmuşum yeni farkediyorumfotoğraf yok
Messor prensesi.heyecandan unutmuşum yeni farkediyorumd
1. fotoğrafda prens gibi durmuyormu?Prens değil, prenses
abdomen gövdesine göre küçük duruyoprenses olduğunu düşünüyorum fakat ilk fotodaki yandan pozu prens gibi
bende prenses olduğu yönündeyim ama ilk foto caydırıcı duruyorKafa büyüklüğüne bakarsan prenses
Dün rahat 300 tane kraliçe gördüm. Bulabilirsin yeterki kaçırma uçuşlarıbu aralarda herkes messor buluyor ayın 23 ü acaba uçuş var mıdır ki çok istiyorum messor 2 aydır arıyorum bulamıyorum ümidi kestim ama kasımın ilk haftasına kadar falan uçuş olur mu varsa tekrar aramaya başlıcam
bende ilk gördüğümde prens sanmıştım fakat geçen günlerde bulduğum prense göre çok daha büyük olduğunu farkedince prenses olduğunu anladım. prenses olduğuna eminim fakat döllenmemiş olması ihtimal çünkü yuvayı gördüm ve bulduğum yer yuvanın en fazla 1 metre yanıydı. umarım döllenmiştir.prenses olduğunu düşünüyorum fakat ilk fotodaki yandan pozu prens gibi
umarımbende ilk gördüğümde prens sanmıştım fakat geçen günlerde bulduğum prense göre çok daha büyük olduğunu farkedince prenses olduğunu anladım. prenses olduğuna eminim fakat döllenmemiş olması ihtimal çünkü yuvayı gördüm ve bulduğum yer yuvanın en fazla 1 metre yanıydı. umarım döllenmiştir
1. fotoğraf beni yanılttı(abdomen), bu fotoğraflara bakınca baya büyükprens diyenlere büyüklüğünü göstermek isterim![]()
İstanbulda dün ve bugün uçuş vardıbu aralarda herkes messor buluyor ayın 23 ü acaba uçuş var mıdır ki çok istiyorum messor 2 aydır arıyorum bulamıyorum ümidi kestim ama kasımın ilk haftasına kadar falan uçuş olur mu varsa tekrar aramaya başlıcam
Neresindesin acaba?İstanbulda dün ve bugün uçuş vardı