peki lasius kraliçem var da benim acaba yem vermeme gerek var mı ilk işçi çıkana kadarnormal şartlarda yumurtalarını yememesi gerekir ya çok strese girmiştir çünkü korkak bir tür ve ilk işçiye kadar beslemeye gerek yok eğer bulduğunuzda zayıf kaldıysa o yüzden yemiş olabilir canlı yeminiz var ise protein olarak un kurdunu ortadan ikiye bölüp verebilirsiniz içinden cıkan sıvıyla besleniyorlar enerji içinde şekerli su ballı su verebilirsiniz
hayır gerek yok ilk işçiye kadar fakat bende 2 lasius kraliçesi vardı bir test için birini besledim birini beslemedim beslediğim lasius kraliçesi beslemediğim kraliçeden 9 gün önce işçisini çıkardı ve ilk işçi çıktığı an daha fazla yumurtaya sahipti bilmenizi istedimpeki lasius kraliçem var da benim acaba yem vermeme gerek var mı ilk işçi çıkana kadar
yani beslememi mi önerirsinizhayır gerek yok ilk işçiye kadar fakat bende 2 lasius kraliçesi vardı bir test için birini besledim birini beslemedim beslediğim lasius kraliçesi beslemediğim kraliçeden 9 gün önce işçisini çıkardı ve ilk işçi çıktığı an daha fazla yumurtaya sahipti bilmenizi istedim
yani 1 hafta aralarla beslerseniz daha sağlıklı olur daha hızlı işçi alırsınız ama vaktiniz yok ise beslemenize de gerek yokturyani beslememi mi önerirsiniz
peki besleme işinde ne gibi şeyler önerirsiniz daha yeniyim de elimde iki adet kurt var isterseniz fotoğraf atabilirim size bunları direkt olarak mı atayımn yoksa böleyim miyani 1 hafta aralarla beslerseniz daha sağlıklı olur daha hızlı işçi alırsınız ama vaktiniz yok ise beslemenize de gerek yoktur
zayıf kaldıysa derken ?normal şartlarda yumurtalarını yememesi gerekir ya çok strese girmiştir çünkü korkak bir tür ve ilk işçiye kadar beslemeye gerek yok eğer bulduğunuzda zayıf kaldıysa o yüzden yemiş olabilir canlı yeminiz var ise protein olarak un kurdunu ortadan ikiye bölüp verebilirsiniz içinden cıkan sıvıyla besleniyorlar enerji içinde şekerli su ballı su verebilirsiniz
benim başıma gelmişti kraliçeyi bulduğumda abdomeni ciddi derecede küçüktü hasta mıydı bilmiyorum ama besin deposu yeterli değildi o yüzden yaklaşık 1 ay boyunca yumurtlamadı çok halsizdi sonrasında beslemeye başladım yani o cevapta tam anlatmak istediğimiz yazamamışımzayıf kaldıysa derken ?
abdomen boyu türe göre değişir claustral cinslerde depo yetersizliği olmaz.benim başıma gelmişti kraliçeyi bulduğumda abdomeni ciddi derecede küçüktü hasta mıydı bilmiyorum ama besin deposu yeterli değildi o yüzden yaklaşık 1 ay boyunca yumurtlamadı çok halsizdi sonrasında beslemeye başladım yani o cevapta tam anlatmak istediğimiz yazamamışım
evet biliyorum sadece aynı türdeki bir kraliçeye göre küçük gözüktüğü için besleme yaptım kendi test ettiğim kadarı ile konuşuyorum bilgin biri olarak değilabdomen boyu türe göre değişir claustral cinslerde depo yetersizliği olmaz.
evlere giren sibeklerden tutup versem olurmunormal şartlarda yumurtalarını yememesi gerekir ya çok strese girmiştir çünkü korkak bir tür ve ilk işçiye kadar beslemeye gerek yok eğer bulduğunuzda zayıf kaldıysa o yüzden yemiş olabilir canlı yeminiz var ise protein olarak un kurdunu ortadan ikiye bölüp verebilirsiniz içinden cıkan sıvıyla besleniyorlar enerji içinde şekerli su ballı su verebilirsiniz
Hayır olmaz. Parazit veya ilaçlı olma riski oldukça yüksek. Yazık etmeyin karıncayaevlere giren sibeklerden tutup versem olurmu
nasıl şeyler verebilirim mesela güve olirmuHayır olmaz. Parazit veya ilaçlı olma riski oldukça yüksek. Yazık etmeyin karıncaya
Hayır, doğadan gelen hiçbir canlı olmaz.nasıl şeyler verebilirim mesela güve olirmu
Canlı yem edinmelisiniz veya arama kısmına 'alternatif protein' yazarak sonuçlara ulaşabilirsiniz. Güve konusunda en iyi cevabı @el4nce vermeli bencenasıl şeyler verebilirim mesela güve olirmu
Güvede denemeyin bence onun yerine haşlanmış yumurta, kıyma, sucuk verebilirsiniz.nasıl şeyler verebilirim mesela güve olirmu
Yataklıklarınıza yumurtlayan güvelerin larvaları koloniniz için gayet uygundur. Doğadan aldığınız güvelere gelecek olursak kolonilerimi güveleri dondurarak çok kez besledim, hiç bir aksilik yaşamadım. Fakat elbette doğadan aldığınız için her zaman bir risk söz konusudur. Bu riski göze almaya değmez, canlı yem edinmelisiniz.nasıl şeyler verebilirim mesela güve olirmu