Kraliçemi? (Kraliçe ise türü)

mmete99

Yumurta
Üye
Baktığıma göre kraliçeye benziyor biraz daha araştırdım ve internette yanlız,yavaş ve temkinli hareket ederlermiş kraliçeler bu bulduğum karıncada tam bu bilgilere uyuyordu umarım bir kraliçedir

mmete99

Yumurta
Üye
Daha ilk çıkışımda bulabileceğimi ummuyordum bu yüzden hazırlıklı değildim test tüpüp yok sizce eczanelerde bulunurmu bulamaz isem internetten sipariş ediceğim ama gelene kadar kuruttuğum soda şişesinde barındırmayı planlıyorum sizce test tüpü gelene kadar içine nemli pamuk koymalımıyım yoksa kendisi durabilirmi tavsiye verirseniz sevinirim iyi forumlar.

BeyDiesT

Nanitik
Üye
Tetramorium kraliçesi. Soda şişesinde bakman doğru olmaz, en azından bir tüp tedarik edene kadar bir eczaneden şırınga alıp şırıngadan yapabilirsin yuvayı(attığım videodan bakabilirsin)

mmete99

Yumurta
Üye
Şöyle şırınga içine bir yer yapıp kalın bir peçeteyle ışık geçirmemesi için sardım ve köşeye koydum ama diğer fotoğrafta sanki sağ alt ayağı yaralı gibi pek aktif kullanmıyor işçi çıkarmasında bir sorun olurmu veya işcileri iğleştirebilirmi (birde şırıngayı ne sıklıkla kontrol edeyim 3günde birmi haftada birmi veya kaç gün en iyisiyse)

tunaefendii

Yumurta
Üye
-
Şöyle şırınga içine bir yer yapıp kalın bir peçeteyle ışık geçirmemesi için sardım ve köşeye koydum ama diğer fotoğrafta sanki sağ alt ayağı yaralı gibi pek aktif kullanmıyor işçi çıkarmasında bir sorun olurmu veya işcileri iğleştirebilirmi (birde şırıngayı ne sıklıkla kontrol edeyim 3günde birmi haftada birmi veya kaç gün en iyisiyse)
1-2 haftada bir kontrol etmeniz yeter çok sıkıntı olmaz

BeyDiesT

Nanitik
Üye
bacağı fazla sorun olmaz ama yinede narin davranın. haftadan haftayada kontrol et işçi çıkana kadar. Ne kadar az kontrol edersen o kadar iyi olur unutma