1-2 haftada bir kontrol etmeniz yeter çok sıkıntı olmazŞöyle şırınga içine bir yer yapıp kalın bir peçeteyle ışık geçirmemesi için sardım ve köşeye koydum ama diğer fotoğrafta sanki sağ alt ayağı yaralı gibi pek aktif kullanmıyor işçi çıkarmasında bir sorun olurmu veya işcileri iğleştirebilirmi (birde şırıngayı ne sıklıkla kontrol edeyim 3günde birmi haftada birmi veya kaç gün en iyisiyse)
bacağı fazla sorun olmaz ama yinede narin davranın. haftadan haftayada kontrol et işçi çıkana kadar. Ne kadar az kontrol edersen o kadar iyi olur unutmaŞöyle şırınga içine bir yer yapıp kalın bir peçeteyle ışık geçirmemesi için sardım ve köşeye koydum ama diğer fotoğrafta sanki sağ alt ayağı yaralı gibi pek aktif kullanmıyor işçi çıkarmasında bir sorun olurmu veya işcileri iğleştirebilirmi (birde şırıngayı ne sıklıkla kontrol edeyim 3günde birmi haftada birmi veya kaç gün en iyisiyse)
bacağı fazla sorun olmaz ama yinede narin davranın. haftadan haftayada kontrol et işçi çıkana kadar. Ne kadar az kontrol edersen o kadar iyi olur unutma