Arkadaşlar 4 gün önce Solenopsis fugax cinsi bir kraliçe buldum. Bazı forumlarda besleme yapılması gerek diye gördüm şüpheye düştüm. Yardım edebilir misiniz?
Hayır gerek yok. İlk işçiye kadar beslenmeye gerek duymuyorlar.Arkadaşlar 4 gün önce Solenopsis fugax cinsi bir kraliçe buldum. Bazı forumlarda besleme yapılması gerek diye gördüm şüpheye düştüm. Yardım edebilir misiniz?
bazıları şekerli su vermiş birde bu tür için torftan yaşam alanı yapmayı öneriyorlar sizce gerekli midir.Hayır gerek yok. İlk işçiye kadar beslenmeye gerek duymuyorlar.
Hayır hiç gerek yok. Ayrıca ilk defa duyuyorum Solenopsis cinsi için torftan set up fikrini. Siz normal tüpte bakmaya devam edin ve beslemenizi ilk işçisi çıktığında yapın. Keyifli hobiler dilerim.bazıları şekerli su vermiş birde bu tür için torftan yaşam alanı yapmayı öneriyorlar sizce gerekli midir.
Bende garip buldum kraliçe kendisi torfu kazıp oraya yumurtlamayı tercih ediyorlarmışHayır hiç gerek yok. Ayrıca ilk defa duyuyorum Solenopsis cinsi için torftan set up fikrini. Siz normal tüpte bakmaya devam edin ve beslemenizi ilk işçisi çıktığında yapın. Keyifli hobiler dilerim.
birde kraliçe sürekli ıslak pamuğun üstünde duruyor neden biliyor musunuz nemi azmı geliyor kiHayır hiç gerek yok. Ayrıca ilk defa duyuyorum Solenopsis cinsi için torftan set up fikrini. Siz normal tüpte bakmaya devam edin ve beslemenizi ilk işçisi çıktığında yapın. Keyifli hobiler dilerim.
Böyle bir setup'a gerek yok. Yapılırsa işçileri ve yumurtaları da gözleyemezsiniz zaten.Bende garip buldum kraliçe kendisi torfu kazıp oraya yumurtlamayı tercih ediyorlarmış
Hayır merak etmeyin, normal bir durumbirde kraliçe sürekli ıslak pamuğun üstünde duruyor neden biliyor musunuz nemi azmı geliyor
Ozaman şuanlık Bi sorunum yok yumurtlamasını bekleyeceğim.Böyle bir setup'a gerek yok. Yapılırsa işçileri ve yumurtaları da gözleyemezsiniz zaten.
Hayır merak etmeyin, normal bir durum