Kraliçemi beslemeli miyim

BahadirSarp

Yumurta
Üye
Arkadaşlar 4 gün önce Solenopsis fugax cinsi bir kraliçe buldum. Bazı forumlarda besleme yapılması gerek diye gördüm şüpheye düştüm. Yardım edebilir misiniz?

sNel

Larva
Üye
Arkadaşlar 4 gün önce Solenopsis fugax cinsi bir kraliçe buldum. Bazı forumlarda besleme yapılması gerek diye gördüm şüpheye düştüm. Yardım edebilir misiniz?
Hayır gerek yok. İlk işçiye kadar beslenmeye gerek duymuyorlar.

Atreides

Pupa
Yardımsever
Üye
bazıları şekerli su vermiş birde bu tür için torftan yaşam alanı yapmayı öneriyorlar sizce gerekli midir.
Hayır hiç gerek yok. Ayrıca ilk defa duyuyorum Solenopsis cinsi için torftan set up fikrini. Siz normal tüpte bakmaya devam edin ve beslemenizi ilk işçisi çıktığında yapın. Keyifli hobiler dilerim.

BahadirSarp

Yumurta
Üye
Hayır hiç gerek yok. Ayrıca ilk defa duyuyorum Solenopsis cinsi için torftan set up fikrini. Siz normal tüpte bakmaya devam edin ve beslemenizi ilk işçisi çıktığında yapın. Keyifli hobiler dilerim.
Bende garip buldum kraliçe kendisi torfu kazıp oraya yumurtlamayı tercih ediyorlarmış

BahadirSarp

Yumurta
Üye
birde kraliçe sürekli ıslak pamuğun üstünde duruyor neden biliyor musunuz nemi azmı geliyor ki

Atreides

Pupa
Yardımsever
Üye