Kanka bak şu sis gibi bir sıvı var tüpün içerisindeFotoğraftan birşey göremiyoruz.
Kanka patlamış demi dalga geçiyosunDert yok ya. Sıçmış![]()
Kanka ya tek kolani buydu 2.5 aydır bakıyordum banada patlamış gibi geldi ama sorim dedimYok la ciddi söylüyorum sıçmış
TemizliyimmiYok la ciddi söylüyorum sıçmış
Temizliyimmi kalsınmıÇoğu kraliçemde gözlemledim. İlk tüpe aldığımda şekerli su veriyordum eskiden, aynen böyle sıçıyorlardı
Sen bilirsin ama kraliçe strese girer o yüzden gerek yokKanka ya tek kolani buydu 2.5 aydır bakıyordum banada patlamış gibi geldi ama sorim dedim
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Temizliyim mi?
Kalırsa mikrop falan gelirmiSen bilirsin ama kraliçe strese girer o yüzden gerek yok![]()
Yok hocam ne derdi sıvı çıktığını görünce bende sıçtım altıma ilk defa işçilerini gördüm dedim hasss 2.5 ay boşa gittiCanlıdan çıkan dışkı bir şey olmaz. Çok dert ettiysen çöp stick ucuna küçük bi pamuk tak. Az bişey ıslat ve temizle
Benim gözümün önünde yaptı korktumBenimkilerde öyle tüpün ağız kısmına bol bol yapıyor bazı koloniler bazılarıda çok titiz çözemedim
Benim nodus kraliçem hiç titiz değil =)Benimkilerde öyle tüpün ağız kısmına bol bol yapıyor bazı koloniler bazılarıda çok titiz çözemedim
Noduslar zaten temiz bir tür değil genel itibariyleBenim nodus kraliçem hiç titiz değil =)
Banada bi garip geldişti bu kadar fazlası meğersem buyüzdenmişNoduslar zaten temiz bir tür değil genel itibariyle