Kraliçeme ne oldu?

Hypnotizer

Yumurta
Üye
Herşey çok normaldi ve en son baktığımda sakin görünüyordu 3 gün açmadım ve açtığımda ölü halde gördüm 10dk bekledikten sonra test tüpünden çıkardım ve sonuç
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Dosya ekleyemiyorum şuan tarif edeyim ne durumda olduğunu ortalama 5sn. durup sonra abdomeni ileri geri yapıyor ve tekrarlıyor

Asafomertr

Larva
Üye
Herşey çok normaldi ve en son baktığımda sakin görünüyordu 3 gün açmadım ve açtığımda ölü halde gördüm 10dk bekledikten sonra test tüpünden çıkardım ve sonuç

Dosya ekleyemiyorum şuan tarif edeyim ne durumda olduğunu ortalama 5sn. durup sonra abdomeni ileri geri yapıyor ve tekrarlıyor
Pamuk susuz kaldıysa su içememiş ve halsiz düşmüş olabilir pamuğun ıslak olup olmadığını kontrol edebilirsin

Adoganf

Yumurta
Üye

Tüpün ağzını pamukla kapat içerinin hava alması gerek

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
kaç günde bir bakıyordunuz yaptığınız gözlemleri biraz daha anlatır mısınız?

Hypnotizer

Yumurta
Üye
kaç günde bir bakıyordunuz yaptığınız gözlemleri biraz daha anlatır mısınız?
Bir gün bakıp diğer gün bakmıyordum sonra yumurtlamadığını görünce biraz uzun süre bırakmak istedim ve bununla karşılaştım, kraliçe hala aynı durumda.

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Hayvani fazla strese sokmussun biz aldıktan 1 hafta sonra fln bakıyoruz (kendim için söyleyeyim) sonra kontrol etmeye başlıyorum
Sonra zaten Yumurta çıkana kadar pek ellemiyorum 1 ay kadar

Adoganf

Yumurta
Üye
Bir gün bakıp diğer gün bakmıyordum sonra yumurtlamadığını görünce biraz uzun süre bırakmak istedim ve bununla karşılaştım, kraliçe hala aynı durumda.
Haftada bir bak strese girmesin ayrıca yumurtlama aninada denk gelmiş olabilirsin