Kraliçem yumurtladı, ne yapmam lazım?

Ghost_gg

Yumurta
Üye
Kraliçe karıncam çok stresliydi, 1 gündür kaçmaya çalışıyordu. Ben de yanına 2 tane işçi karınca ekledim. Bu sabah, şu an baktığımda ise kraliçe yumurtlamıştı; 2-3 tane yumurta vardı. Şu an 1 kraliçe, 2 işçi karınca, 2-3 tane yumurta var. Ne yapmam gerekiyor? Kraliçenin türü Tetramorium caespitum. Bilgili olan arkadaşlar yazabilir mi? Hangi aralıklarla bakmalıyım, ne zaman yem vermeliyim vb.?

Moderatör tarafında düzenlendi:

atako

Media
Üye
Kraliçe karıncam çok stresliydi, 1 gündür kaçmaya çalışıyordu. Ben de yanına 2 tane işçi karınca ekledim. Bu sabah, şu an baktığımda ise kraliçe yumurtlamıştı; 2-3 tane yumurta vardı. Şu an 1 kraliçe, 2 işçi karınca, 2-3 tane yumurta var. Ne yapmam gerekiyor? Kraliçenin türü Tetramorium caespitum. Bilgili olan arkadaşlar yazabilir mi? Hangi aralıklarla bakmalıyım, ne zaman yem vermeliyim vb.?
İşçi eklemesi yaptığın için beslenmeye başlıyabilirsin. Haftada 2 küçük bir un kurdu parçası ve 1kerede şekerli su vermen yeterli olur.

2 işçi olduğu için çok küçük parçalar vermen yeterli.

Ghost_gg

Yumurta
Üye
İşçi eklemesi yaptığın için beslenmeye başlıyabilirsin. Haftada 2 küçük bir un kurdu parçası ve 1kerede şekerli su vermen yeterli olur.

2 işçi olduğu için çok küçük parçalar vermen yeterli.
Tamam teşekkürler ama kurdum yok onun yerine alternatif olarak ne verebilirim

WradSX

Intercaste
Yardımsever
Üye
Tamam teşekkürler ama kurdum yok onun yerine alternatif olarak ne verebilirim
Meyve sineği, sivrisinek, karasinek, dışarıdan bulduğunuz böcekler vesaire. Ama bunları verirken uzun süre buzlukta dondurun ve öyle verin. Böylece ilaç riskini azaltırsınız.