Kraliçem yumurtalarla ilgilenmiyor mu?

FancySchwarzz

Larva
Üye
Yaklaşık 1 aydır elimde olan kraliçem, geldiği an yumurtalı bir şekilde elime ulaşmıştı. Yaklaşık 1 aylık bir süreç oldu fakat yumurtalarda gözle görülür bir değişim fark etmedim. Acaba kraliçe ilgilenmiyor olabilir mi? İlk fotoğraftaki ilk geldiği zamanki boyutları, ikincisi ise bugüne ait.

Ekli dosyalar

• ilk zaman.png
    ilk zaman.png
    240.9 KB · Görüntüleme: 30
  • kraliçe.jpg
    kraliçe.jpg
    37.8 KB · Görüntüleme: 30

Karınca16

Majör
Yardımsever
Üye
Yaklaşık 1 aydır elimde olan kraliçem, geldiği an yumurtalı bir şekilde elime ulaşmıştı. Yaklaşık 1 aylık bir süreç oldu fakat yumurtalarda gözle görülür bir değişim fark etmedim. Acaba kraliçe ilgilenmiyor olabilir mi? İlk fotoğraftaki ilk geldiği zamanki boyutları, ikincisi ise bugüne ait.
Kraliçe ve yumurtaların bulunduğu ortam kaç derece?

FancySchwarzz

Larva
Üye
Kraliçe ve yumurtaların bulunduğu ortam kaç derece?
Oda sıcaklığındalar hocam tam kaç derecedir bilemiyorum eğer soğuktan etkilenirse diye kalöriferin önünde tutuyorum.Yaşadığım şehirde hava durumu her gün birbiri arasında fazla değişken olduğundan hava ne soğuk ne sıcak diyebiliyorum.Eğer sorun sıcaklıktansa alternatif herhangi bir önereceğiniz yöntem varmı?Isıtıcı pedim yok.

Eğer sıcaklıkta sorun olduğunu düşünmüyorsanız kraliçe düzgün çifleşmemiş olabilir.
Çiftleşmeyle ilgili sorun olduğunu sanmıyorum kraliçeyi internet üzerinden satın almıştım.Muhtemelen sıcaklıkla ilgili bir sorun.Sıcaklık sorununu nasıl çözebilirim?

Karınca16

Majör
Yardımsever
Üye
Oda sıcaklığındalar hocam tam kaç derecedir bilemiyorum eğer soğuktan etkilenirse diye kalöriferin önünde tutuyorum.Yaşadığım şehirde hava durumu her gün birbiri arasında fazla değişken olduğundan hava ne soğuk ne sıcak diyebiliyorum.Eğer sorun sıcaklıktansa alternatif herhangi bir önereceğiniz yöntem varmı?Isıtıcı pedim yok.
O zaman değişken havadan dolayıdır havalar ısınsın gelişme görürsünüz.

Çiftleşmeyle ilgili sorun olduğunu sanmıyorum kraliçeyi internet üzerinden satın almıştım.Muhtemelen sıcaklıkla ilgili bir sorun.Sıcaklık sorununu nasıl çözebilirim?
Strofor köpüğün içine koyabilirsiniz.

Sıcaklık daha sabit kalacaktır.

FancySchwarzz

Larva
Üye

Sıcaklık daha sabit kalacaktır.
Elimde strafor köpük olduğunu sanmıyorum yinede bir bakmam lazım.Çorabın içine koysam yada herhangi bir kumaşı kalın giysiye koysam ısı konusunda yardmcı olurmu?

Karınca16

Majör
Yardımsever
Üye
Elimde strafor köpük olduğunu sanmıyorum yinede bir bakmam lazım.Çorabın içine koysam yada herhangi bir kumaşı kalın giysiye koysam ısı konusunda yardmcı olurmu?
Çok yardımcı olacağını zannetmem ısıyı sabit tutma konusunda.

samet_56

Dichthadiiform
Yardımsever
Üye
Satıcıya sordunuz mu kraliçe bu sezonun kraliçesi mi geçen sezonun mu diye.

Karınca16

Majör
Yardımsever
Üye
Gine kaloriferin yakınlarında kalsın.