İyi yapmışsınız,.3 defa yer değiştirdiler ama bir türlü test tüpüne girmediler. Kraliçeyi tutup test tüpüne attım. Artık kraliçeyi bulurlar.
İyi yapmışsınız,.3 defa yer değiştirdiler ama bir türlü test tüpüne girmediler. Kraliçeyi tutup test tüpüne attım. Artık kraliçeyi bulurlar.
Bahsettiğim yöntemlerle 8+ koloni kurtardım işe yaramadığını ilk kez siz de görüyorum. Bu cinse özgü bir şey mi acaba. Yakın zaman da crematogaster testlerine de başlayacağım bakalım.Daha bugün transfer oldular. 10 işçi ölmüş nemsizlikten yada stresten. Işık falan etki etmedi. En son kraliçeyi , 5 6 yumurtayı , 3 4 işçiyi attım içine anca transfer oldular.
Anlaşılan illet bir cins, mesajlarınız için teşekkürler. Farkında olmasanız da bana yararlı bilgiler sağladınız, daha önce bu cinsi bir kez ancak kısa süre besledim. Anlaşılan inceleme zamanım gelmiş. Keyifli hobiler dilerim.☺️❤️İşçileri test tüpüne atarken çok zorlandım . Pamukla alıyorum pamuğu ısırıp bırakmıyor. Elimle alıyorum parmağımı ısırıyor . Acı falan yok ama kene gibiler.