Kraliçem tüpe girmiyor

chapa

Larva
Üye
Daha bugün transfer oldular. 10 işçi ölmüş nemsizlikten yada stresten. Işık falan etki etmedi. En son kraliçeyi , 5 6 yumurtayı , 3 4 işçiyi attım içine anca transfer oldular.

samet_56

Dichthadiiform
Yardımsever
Üye
Daha bugün transfer oldular. 10 işçi ölmüş nemsizlikten yada stresten. Işık falan etki etmedi. En son kraliçeyi , 5 6 yumurtayı , 3 4 işçiyi attım içine anca transfer oldular.
Bahsettiğim yöntemlerle 8+ koloni kurtardım işe yaramadığını ilk kez siz de görüyorum. Bu cinse özgü bir şey mi acaba. Yakın zaman da crematogaster testlerine de başlayacağım bakalım.

chapa

Larva
Üye
İşçileri test tüpüne atarken çok zorlandım . Pamukla alıyorum pamuğu ısırıp bırakmıyor. Elimle alıyorum parmağımı ısırıyor . Acı falan yok ama kene gibiler.

samet_56

Dichthadiiform
Yardımsever
Üye
İşçileri test tüpüne atarken çok zorlandım . Pamukla alıyorum pamuğu ısırıp bırakmıyor. Elimle alıyorum parmağımı ısırıyor . Acı falan yok ama kene gibiler.
Anlaşılan illet bir cins, mesajlarınız için teşekkürler. Farkında olmasanız da bana yararlı bilgiler sağladınız, daha önce bu cinsi bir kez ancak kısa süre besledim. Anlaşılan inceleme zamanım gelmiş. Keyifli hobiler dilerim.☺️❤️