Tetramorium kraliçemin tüpünün suyu bittiği için tüpü değiştirmem gerekti yeni tüpün üstünü kapadım eski tüpe ise ısıtmayacak Led bir ışık tuttum 2 gün geçti ancak kraliçe hala yumurtaları diğer tüpe taşımaya başlamadı sizce ne yapmalıyım
3. Günüde bekleyin eğer olmazsa manuel transfer yapabilirsiniz.Tetramorium kraliçemin tüpünün suyu bittiği için tüpü değiştirmem gerekti yeni tüpün üstünü kapadım eski tüpe ise ısıtmayacak Led bir ışık tuttum 2 gün geçti ancak kraliçe hala yumurtaları diğer tüpe taşımaya başlamadı sizce ne yapmalıyım
Hocam transferler bazen haftalar sürebilir yani ya bekliceksiniz yada işiniz varsa yavaşça manuel geçiş sağlicaksınız.Tetramorium kraliçemin tüpünün suyu bittiği için tüpü değiştirmem gerekti yeni tüpün üstünü kapadım eski tüpe ise ısıtmayacak Led bir ışık tuttum 2 gün geçti ancak kraliçe hala yumurtaları diğer tüpe taşımaya başlamadı sizce ne yapmalıyım
Maalesef stres eşiği yüksek her cinsde/türde görülen bir durumla karşı karşıyasınız, eğer kraliçeniz tekse büyük ihtimalle manuel şekilde geçirmek zorunda kalıcaksınız, eğer işçiler varsa elle geçirmek neredeyse imkansız tek yapabileceğiniz şey tüpleri dikey yerleştirip kraliçenin düşmesini beklemek bu sayede işçiler kraliçeyi takip edip yerleşecekler, eğer işçi yoksa da kraliçe olmadığı orijinal tüpte olmadığı için manuel transfer yapmanız kolaylaştıcakTetramorium kraliçemin tüpünün suyu bittiği için tüpü değiştirmem gerekti yeni tüpün üstünü kapadım eski tüpe ise ısıtmayacak Led bir ışık tuttum 2 gün geçti ancak kraliçe hala yumurtaları diğer tüpe taşımaya başlamadı sizce ne yapmalıyım