Hocam bide ben bunu satın aldım tek işçilik diye geldiğinde işçisi ölmüştü ama yumurtası yoktu besin vermeme gerek varmıYeni ise daha yerine tam olarak alışmamış olabilir yada strese sokuyor olabilirsin bir kaç gün rahat bırak
aboooo düşündüğüm şey olmasınHocam bide ben bunu satın aldım tek işçilik diye geldiğinde işçisi ölmüştü ama yumurtası yoktu besin vermeme gerek varmı
nerden aldın ve türü neHocam bide ben bunu satın aldım tek işçilik diye geldiğinde işçisi ölmüştü ama yumurtası yoktu besin vermeme gerek varmı
Sanırım doğru düşünüyorsun umarım sitresten ölmüştür yoksa para boşuna gittiaboooo düşündüğüm şey olmasın
bence yuva ağzından aldılar bide 1 2 işçi attılar işçisi var döllenmiştir diye başka konularda gördüğüm kadarıyla da kanatlarını kopartıyolarmış döllenmiş gibi olsun diyeASanırım doğru düşünüyorsun umarım sitresten ölmüştür yoksa para boşuna gitti
Karıncam izmirNerden aldın büyük ihtimalle kazıkklamişşin
Evet yuva ağzından alip kanatlarini kesiyorlarmis ve sonra satiyorlarmisbence yuva ağzından aldılar bide 1 2 işçi attılar işçisi var döllenmiştir diye başka konularda gördüğüm kadarıyla da kanatlarını kopartıyolarmış döllenmiş gibi olsun diyeA
Sağlam mağza ama guvenilir de ben bilemedimKarıncam izmir
karıncam izmirin öyle bir şey yapıcağını zannetmiyorum. az bir miktar şekerli su veya bal verip 1-2 hafta karanlık titreşimsiz bir ortamda bekletin.Karıncam izmir
karincamizmir.store instagram sayfasından iletişime geçebilirsin.kardeş ben bişey sorucam internette bi tek ben mi bu karıncam izmirin mağzasını bulamıyorum instadan mı yazıcaz
teşekkrülerkarincamizmir.store instagram sayfasından iletişime geçebilirsin.
türü ne bu aradaKarıncam izmir