Kılıftan çıkarıp tüpü eline almışsın kankam Sürekli böyle kurcalayıp strese sokarsan durum daha kötüye gider. Güzelce sar sıcak (20-30 derece arası) bir ortama bırak 1 hafta hiç dokunma bi sıkıntı varsa ölür zaten ölmezse ise düzelecektir kraliçe tek başına iken tek katı kural var RAHATSIZ ETMEEkli dosyayı görüntüle 3377
Kraliçeyi bu gün sabah buldum ilk test tüpü'ne aldığımda bir şey yoktu sonradan hareketsizleşmeye başladı karanlık bir ortamda tutuyorum sebebi nedir acaba.
Teşrkkür ederimumarım kötü bir şey yoktur öncellikle onu biraz yalnız bırak 3 4 gün civarı hiç elleme stresten kaynaklanıyor olabilir yumurtlayana kadar karışmamakta fayda var
O fotoyu ilk tüpe koyunca çekmiştim hobiye yeni başladığım için hatıra olsun diye dediğin gibi 1 hafta hiç dokunmayacağım inşallah ölmez.Kılıftan çıkarıp tüpü eline almışsın kankam Sürekli böyle kurcalayıp strese sokarsan durum daha kötüye gider. Güzelce sar sıcak (20-30 derece arası) bir ortama bırak 1 hafta hiç dokunma bi sıkıntı varsa ölür zaten ölmezse ise düzelecektir kraliçe tek başına iken tek katı kural var RAHATSIZ ETME