Kraliçem öldü

Talhaa

Yumurta
Üye
Yaklaşık 1 ay önce 2 formica 1 messor kraliçesi buldum messor ve 1 formica kraliçem iyi durumda ve yumurtaları var ama diğer formica kraliçem 2 kere yumurtalarını yedi ve 2. yediği seferden 5 gün sonra öldü hepsinin kontrolünü haftada 1 yapıyorum ve aynı yerde tutuyorum neden sadece 1 i ölmüş olabilirIMG_20220604_091235.jpgIMG_20220604_091245.jpg

hamza54

Yumurta
Üye
Yaklaşık 1 ay önce 2 formica 1 messor kraliçesi buldum messor ve 1 formica kraliçem iyi durumda ve yumurtaları var ama diğer formica kraliçem 2 kere yumurtalarını yedi ve 2. yediği seferden 5 gün sonra öldü hepsinin kontrolünü haftada 1 yapıyorum ve aynı yerde tutuyorum neden sadece 1 i ölmüş olabilirEkli dosyayı görüntüle 7705Ekli dosyayı görüntüle 7704
Bir şeyden dolayı strese giriyor olabilir. Ama diğerlerine bir şey olmamış. Garip. Nem, sıcaklık diyeceğim ama yine diğerlerine bir şey olmamışsa ona da olmamalı. Bilmiyorum nedenini
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Onun suyunda pamuğunda falan bir şey kalmış olabilir mi acaba? 🤔

Talhaa

Yumurta
Üye
Bir şeyden dolayı strese giriyor olabilir. Ama diğerlerine bir şey olmamış. Garip. Nem, sıcaklık diyeceğim ama yine diğerlerine bir şey olmamışsa ona da olmamalı. Bilmiyorum nedenini
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Onun suyunda pamuğunda falan bir şey kalmış olabilir mi acaba? 🤔
Test tüpünü hazırlarken örgü şişi ile pamuğu ittirdim ve tüpte iz bıraktı ondan olabilir diye düşündüm ama öyle olsaydı bu kadar uzun süre dayanabilirmiydi bilmiyorum

fureagle

Yumurta
İlklerden
Üye
Nasip biraz bu işler.Demekki nasip değilmiş.

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Makro Fotoğrafçı
Üye
Öncelikle geçmiş olsun dostum. Haftada 1 bakıyorum demişsin ve nasıl o kadar strese girip 2 kere yumurtlayıp yumurtalarını yedi? Anlamadım vallahi. Sağlık olsun ne diyelim:(