evet aynı uçuştan buldum peki nasıl bir şekilde birleştirme yapmalıyım ve ayrıca ölen kraliçeyi ne yapmalıyımAynı uçuştan mı topladınız? Eğer topladıysanız şansınızı deneyebilirsiniz. Şanslıysanız koloniniz işçileri kabul edecektir. Size kalmış.
İkisini de aynı outworlde koyun, tüpleri yanyana getirin. Tuğkan abinin videosundan yardım alabilirsiniz.evet aynı uçuştan buldum peki nasıl bir birleştirme yapmalıyım?
teşekkür ederimİkisini de aynı outworlde koyun, tüpleri yanyana getirin. Tuğkan abinin videosundan yardım alabilirsiniz.
şu anda birbirlerine alıştılar gibi saldıran eden yok ben onları manuel bir şekilde herhangi bir tüpe koyiyimmi?İkisini de aynı outworlde koyun, tüpleri yanyana getirin. Tuğkan abinin videosundan yardım alabilirsiniz.
Beklemen daha iyişu anda birbirlerine alıştılar gibi saldıran eden yok ben onları manuel bir şekilde herhangi bir tüpe koyiyimmi?
Birleştirmeyi soğuk bir ortamda yapmanızı tavsiye ederdim. Agresiflik göstermemeleri için gerekli bunlar.evet aynı uçuştan buldum peki nasıl bir şekilde birleştirme yapmalıyım ve ayrıca ölen kraliçeyi ne yapmalıyım