Kraliçem öldü sizce sebep?

Ayaz16cc

Yumurta
Üye
Merhaba arkadaşlar henüz bundan bir buçuk ay önce bulduğun kraliçenin ilk işçileri çıkmıştı üzerinden bir 3 hafta geçti dün şekerli su takviyesi yapmıştım bugün tekrardan bakayım dedim içmişler mi diye fakat baktığımda kraliçe olmuştu şekerli su hazırladım diğer kraliçelere de takviye yaptım aynı şekilde koliler de fakat sabah kalktığımda bu kraliçe olmuştu işçi hala yaşıyor yumurtaları da duruyor sizce neyapıyım işçi ve yumurtayı ve neden ölmüştürIMG_8505.jpeg

lordqne

Larva
Üye
Benim bir kraliçemin ağzina pamuk dolanmıştı ve ölmüştü olabilecek çok opsiyon var işçi ve yumurtlar içinde yapabilecek pek bir şey yok besleyip gittiği kadar götürmeyi deneyebilirsiniz.

Cihan__

Majör
Yardımsever
Forum Delisi
Üye
Merhaba arkadaşlar henüz bundan bir buçuk ay önce bulduğun kraliçenin ilk işçileri çıkmıştı üzerinden bir 3 hafta geçti dün şekerli su takviyesi yapmıştım bugün tekrardan bakayım dedim içmişler mi diye fakat baktığımda kraliçe olmuştu şekerli su hazırladım diğer kraliçelere de takviye yaptım aynı şekilde koliler de fakat sabah kalktığımda bu kraliçe olmuştu işçi hala yaşıyor yumurtaları da duruyor sizce neyapıyım işçi ve yumurtayı ve neden ölmüştürEkli dosyayı görüntüle 45530
Hiçbir neden yok gibi gözükürken bile ölebiliyorlar. 1 ay önce falan messor kraliçesi kaybettim aslında durumu gayet iyiydi.