Kraliçem hasta mı?

anakin

Kraliçe
Yardımsever
Üye
Yeni bir kraliçe aldım sekiz saattir falan hareketsiz yüz üstü yatıyor bu kötüye işaret mi?

Moderatör tarafında düzenlendi:

anakin

Kraliçe
Yardımsever
Üye
ayrıca yumurtası da var

Ephwe

Larva
Üye
Sakin ol kraliçe muhtemelen stresten uzak bir şekilde yumurtalarını koruyor. Biraz daha devam ederse kontrol edersin

anakin

Kraliçe
Yardımsever
Üye
Tekrardan merhaba kraliçeyi 1 gündür takip ediyorum dün akşamdan beri böyle. Onu internetten spariş etmiştim bu kadr uzun süre bunu yapması bana anormal geldi kraliçelerin böyle yapması normal mi yoksa bir sorun mu var beni yeniden aydınlatır mısınız bu konuda pek bir bilgim yok da.

1000015957.jpg

Mamii

Pupa
Üye
Tekrardan merhaba kraliçeyi 1 gündür takip ediyorum dün akşamdan beri böyle. Onu internetten spariş etmiştim bu kadr uzun süre bunu yapması bana anormal geldi kraliçelerin böyle yapması normal mi yoksa bir sorun mu var beni yeniden aydınlatır mısınız bu konuda pek bir bilgim yok da.

Ekli dosyayı görüntüle 49529
Büyük ihtimalle bitkin düşmüş enerji olsun diye şekerli su verebilirsiniz.

samet_56

Dichthadiiform
Yardımsever
Üye

Ekli dosyayı görüntüle 49529
Bacaklar açık görünüyor ölüme yakın bir durumda değil şuanlık. Hareketsiz oluşu normal şartlarda stressiz ve sakin olduğunu gösterir. Ama siz cover'ı açıp tüpü biraz sarsın tıklatın rahatsız edin, tepki verip aktif hareketler sergiliyorsa sorun yoktur.

anakin

Kraliçe
Yardımsever
Üye
Büyük ihtimalle bitkin düşmüş enerji olsun diye şekerli su verebilirsiniz.
Çok teşekkürler
Bacaklar açık görünüyor ölüme yakın bir durumda değil şuanlık. Hareketsiz oluşu normal şartlarda stressiz ve sakin olduğunu gösterir. Ama siz cover'ı açıp tüpü biraz sarsın tıklatın rahatsız edin, tepki verip aktif hareketler sergiliyorsa sorun yoktur.
Denedim işe yaradı şekrli suyuda verdim
içiyo 1-2 saat sonra durumu yeniden paylaşırım1000015958.jpg

Anteren

Larva
Üye
Underground ant world’de 5 tlye satılıyor