Kraliçem Hakkında

ömerr

Nanitik
Üye
Şu anda elimde olan 3 4 tane bacaği kopmuş yada yamulmuş, bir tane de anteni olmayan bir kraliçem var. Yumurtlamaya başladı ama şöyle bir şey var test tüpünün içindeki bazı yumurtalar dağinık yerlerdeydi. Bazılari pamugun orda normal duruyordu bazıları dağınık bir şekilde bulunuyorlardı. Bir şey yapmam gerekiyor mu ? Kraliçenin beslememe gibi bir durumu olur mu?

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Kraliçen için üzüldüm doğrusu. Anteni olmayan kraliçeye çok fazla birşey olmaz. Bacakları 4 tane eksik yürümesinde bir sıkıntı oluyor mu?
Yumurtalara müdahale etme kralice kendisi onlari toplar geri. Kraliçenin yumurtaların ilgilenmemesi gibi bi durum yoktur diye düşünüyorum. Sıkıntı olmaz

ömerr

Nanitik
Üye
Kraliçen için üzüldüm doğrusu. Anteni olmayan kraliçeye çok fazla birşey olmaz. Bacakları 4 tane eksik yürümesinde bir sıkıntı oluyor mu?
Yumurtalara müdahale etme kralice kendisi onlari toplar geri. Kraliçenin yumurtaların ilgilenmemesi gibi bi durum yoktur diye düşünüyorum. Sıkıntı olmaz
Genel itibari ile pek fazla hareket etmiyor ama önceki transfer sürecinde strese soktum hayvanı biraz bilgisizliğimden kaynaklandı. Strese girdiği zaman ilk defa hareketli bir şekilde gördüm yerinde duramıyordu. Herhalde hareket edebiliyordur

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Stresliyken zaten hızlıca hareket ederler.
Sıkıntı olmaz bence . Bende de 4 bacaklı bir lasius kraliçesi var şuan o da hareket edemiyor pek fazla . Yumurtalamasını bekliyorum bana da deneyim olacak sakat bi kraliçeyi ilerletmek

ömerr

Nanitik
Üye
Stresliyken zaten hızlıca hareket ederler.
Sıkıntı olmaz bence . Bende de 4 bacaklı bir lasius kraliçesi var şuan o da hareket edemiyor pek fazla . Yumurtalamasını bekliyorum bana da deneyim olacak sakat bi kraliçeyi ilerletmek
Sakat olduğu zaman üzülüyorsun biraz ve duygusal olarak bağlanabiliyorsun yinede bakımı falan çok zevkli.

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Dogru daha fazla özen gösteriyorum açıkçası
Lasiuslar çok güzel birde