Kraliçem çok şiddetli titriyor

mirket

Yumurta
Üye
Camponotus kraliçemi bugün besledim ve su pamuğunu ittirmek için içine kürdan soktum. Tam yerine koyarken çok şiddetli bir şekilde titredi. 30 saniye sonra yine aynı şekilde titredi. Stresten midir?

Hürkan

Larva
Üye
camponotus beslemeye başladığımdan beri ışıktan ziyade titreşime çok duyarlı olduklarını gözlemliyorum. ışığı pek umursamıyor benim camponotuslar. eğer düzenli bir titreme yoksa stresten olabilir. bazen beslemek için outworld'u açarken fazla kaçırıyorum ve agresif hareketler sergiliyor.

emre9293

Pupa
Üye
Camponotus kraliçemi bugün besledim ve su pamuğunu ittirmek için içine kürdan soktum. Tam yerine koyarken çok şiddetli bir şekilde titredi. 30 saniye sonra yine aynı şekilde titredi. Stresten midir?
Sürekli değilse stresten eğer kraliçe claustral ise besleme yapmanıza gerek yoktur bundan strese girebilir ve stresten ölen kraliçelerde var.

mirket

Yumurta
Üye
Sürekli değilse stresten eğer kraliçe claustral ise besleme yapmanıza gerek yoktur bundan strese girebilir ve stresten ölen kraliçelerde var.
2 işçisi ve 10a yakın yumurtası var beslerken illaki biraz sarsiyorum titredigini görünce merak ettim çok önemli birşey değil herhalde

emre9293

Pupa
Üye
2 işçisi ve 10a yakın yumurtası var beslerken illaki biraz sarsiyorum titredigini görünce merak ettim çok önemli birşey değil herhalde
İşçisi olduğunu bilmiyordum hocam. Evet çok sık olmadıkça önemli birşey değil verdiğiniz yiyeceği dibe kadar ittirmenize gerek yok işçiler keşfedip kraliçeye getirir zaten.