Kraliçeler ile İlgili

AntMan14

Yumurta
Üye
1.Kraliçemize kaç günde bir bakmalıyız?
2.Canlı yem kesin veremem, ne verebilirim?
3.Test kitabından cover yaptım, pek ışık alan bir yerde de değil, kraliçe stres olur mu?
4.İşçiler çıktıktan sonra salsam yeni yuva kazıp başlarının çaresine bakabilirler mi?

Cins:Lasius

Son düzenleme:

Sinanzizpak41x

Yumurta
Üye
Kraliçeye ne kadar az bakarsanız o kadar iyi ben de yeni başladım 4 5 gün bakmamayı düşünüyorum hobide yeniyseniz sizde öyle yapın çünki yumurtlaması için rahat olması lazım canlı yem e gerek yok sinek şekerli su protein içeren böcek olur en kötü meyve vs çok küçük şekilde vermelisiniz test kitabını bilemem ama kırtasiyeden medikalden yada internetten cam tüp veya test tüpü sipariş verin ikiside aynı şey zaten etrafına kırmızı yada açık kırmızı kağıt defter kapağı vs sarıp bantlayın yada lastikle tutturun işciler çıktıktan sonra salmamalısınız aynı yerde yaşıyorlar yemeği diğer uca hiç karıncalara belli etmeden bırakmalısınız stres çok önemli koloni büyüyüne kadar kraliçeye hiç bulaşmayın

ardaacar25

Larva
Üye
Kanka hergün baksanda bir şey olmaz nasıl baktığın önemli flashı karıncaya tutup sarsa sarsa bakarsan ayda bir baksanda strese girerler eğer ben çok dikkat etcem diyosan loş ışıkta dikkatlice istediğin kadar bak bir şey olmaz
Canlı yem vermiceksen hasatçı bir türle başlamak zorundasın messorlar böceksizde yaşayabilirler he ne kadar sağlıklı olur tartışılır bence en azından unkurdu alabilirsin yeni gördüm tür lasiusmuş lasiuslar böcekle beslenmeli haberin olsun işçiler çıkasıya kadar bir çözüm bulman lazım

Sinanzizpak41x

Yumurta
Üye
Kanka hergün baksanda bir şey olmaz nasıl baktığın önemli flashı karıncaya tutup sarsa sarsa bakarsan ayda bir baksanda strese girerler eğer ben çok dikkat etcem diyosan loş ışıkta dikkatlice istediğin kadar bak bir şey olmaz
Canlı yem vermiceksen hasatçı bir türle başlamak zorundasın messorlar böceksizde yaşayabilirler he ne kadar sağlıklı olur tartışılır bence en azından unkurdu alabilirsin yeni gördüm tür lasiusmuş lasiuslar böcekle beslenmeli haberin olsun işçiler çıkasıya kadar bir çözüm bulman lazım
Anladım çok teşekkürler

Sinanzizpak41x

Yumurta
Üye
Mikro almalıyım değilmi?