Hayır daha tam olarak bitmedi az da olsa crema,messor vb. türlerin uçuşu bulunuyor.kraliçe arayışları artık bitmiştir ama söylenene göre dışarıda messor bulma ihtimalin var iyi hobiler .
Eylül-ekim aylarında genellikle messor crematogaster solenopsis uçuşları olur nadirende olsa aphaganster uçuşlarıda olabiliyor belki uçmuşlar ve haberiniz yoktur veya daha uçmamışta olabilirlercrema hiç duymadım uçuşunu ?
Tam olarak öyle de değil,ne demek istediğini anladım ben yine de. Sonbahar uçuşları yeni yeni başladı diyebiliriz.Hayır daha tam olarak bitmedi az da olsa crema,messor vb. türlerin uçuşu bulunuyor.
Yanlış bilgi vermeyelim.kraliçe arayışları artık bitmiştir ama söylenene göre dışarıda messor bulma ihtimalin var iyi hobiler .
Katılıyorum ve zaten öyle de.Eylül-ekim aylarında genellikle messor crematogaster solenopsis uçuşları olur nadirende olsa aphaganster uçuşlarıda olabiliyor belki uçmuşlar ve haberiniz yoktur veya daha uçmamışta olabilirler
Myrmicalarda daha ucmadiEylül-ekim aylarında genellikle messor crematogaster solenopsis uçuşları olur nadirende olsa aphaganster uçuşlarıda olabiliyor belki uçmuşlar ve haberiniz yoktur veya daha uçmamışta olabilirler
Her tür eylül veya ekimde uçmuyor. Haziranın başında bulanda vardı,temmuzda da ,ağustosta da. Arama butonundan konulara ulaşabilirsinizMyrmicalarda daha ucmadi
Ben 1 ay önce prenses üretimine başlamış olan 4 koloni gördüm ama uçtuklarını hiç gözlemlemedim yuva dışında prenses ve prensde görmedim yaz aylarında uçuyorlar diye biliyorumMyrmicalarda daha ucmadi
Ben yuva içinde gördüm prens ve prenses daha uçmayan myrmica kolonileri var bizim burdaBen 1 ay önce prenses üretimine başlamış olan 4 koloni gördüm ama uçtuklarını hiç gözlemlemedim yuva dışında prenses ve prensde görmedim yaz aylarında uçuyorlar diye biliyorum
Bizim burdaki büyük koloniler daha uçmadı yuvada hala kanatlılar var ben zaten her tür için söylemiyorum myrmica derken bir genellme oluyor ama zaten uçuş aylari ağustos ve eylülHer tür eylül veya ekimde uçmuyor. Haziranın başında bulanda vardı,temmuzda da ,ağustosta da. Arama butonundan konulara ulaşabilirsiniz
Bende onu diyorum zatenBen yuva içinde gördüm prens ve prenses daha uçmayan myrmica kolonileri var bizim burda