Cinsi ne ve nasıl bir ortamda bakıyorsunuz?Ortalama 1 hafta önce kraliçe buldum ve şuan baktığımda aşırı halsiz gözüküyo yumurtlamamış falan bildiğimiz zar zor yürüyo ne yapmalıyım
Tetramorium normal test tüpünde bakıyorumCinsi ne ve nasıl bir ortamda bakıyorsunuz?
Suyu varmı? Bir de test tüpü kirli mi? Tüpün ucundaki pamuk fazla kalın mı?Tetramorium normal test tüpünde bakıyorum
Şuan aklıma birşey gelmiyor ondan bunları soruyorum.Suyu varmı? Bir de test tüpü kirli mi? Tüpün ucundaki pamuk fazla kalın mı?
Şuan aklıma birşey gelmiyor ondan bunları soruyorum.Suyu varmı? Bir de test tüpü kirli mi? Tüpün ucundaki pamuk fazla kalın mı?
Suyu var test tüpü kirli değil ben onu çamurların arasından alıp direk test tüpüne koydum toprak parçacıkları var onlarda çok küçük pamukta fazla kalın değil gibiSuyu varmı? Bir de test tüpü kirli mi? Tüpün ucundaki pamuk fazla kalın mı?
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Şuan aklıma birşey gelmiyor ondan bunları soruyorum.
Şuan aklıma birşey gelmiyor ondan bunları soruyorum.
Çok fazla su tüketiyo bideSuyu var test tüpü kirli değil ben onu çamurların arasından alıp direk test tüpüne koydum toprak parçacıkları var onlarda çok küçük pamukta fazla kalın değil gibi
Tetramoriumlar suyu sever.Suyu var test tüpü kirli değil ben onu çamurların arasından alıp direk test tüpüne koydum toprak parçacıkları var onlarda çok küçük pamukta fazla kalın değil gibi
Çok fazla su tüketiyo bide
su içmesinde sıkıntı yok, tetramoriumlar arkadaşın dediği gibi suyu severler. dış pamuk fazla sıkıştırılmış olabilir mi?Suyu var test tüpü kirli değil ben onu çamurların arasından alıp direk test tüpüne koydum toprak parçacıkları var onlarda çok küçük pamukta fazla kalın değil gibi
Çok fazla su tüketiyo bide
Pamuğun fazla sıkıştırılmış olması neyi etkiliyorsu içmesinde sıkıntı yok, tetramoriumlar arkadaşın dediği gibi suyu severler. dış pamuk fazla sıkıştırılmış olabilir mi?
Hava akışının az olması ve içerinin fazla nemlenmesi, su kabarcıklarının oluşmasıPamuğun fazla sıkıştırılmış olması neyi etkiliyor
TeşekkürlerHava akışının az olması ve içerinin fazla nemlenmesi, su kabarcıklarının oluşması