teşekkürler peki bu türde yeniyim kısaca bakım olarak neler yapmalıyım.Prensle çiftleşip ayrıldığını gördüyseniz büyük ihtimal döllenmiştir.
teşekkürler bu tür sadece kışın mı yumurtlayıp işci çıkarıyor onu tam anlamadım beni aydınlatırmısın?döllenmiştir büyük ihtimal . karanlık ortamda 1 hafta bekletin tüple
evet baktım işimede yaradı ama sorun var kraliçem çok haraketsiz inşallah bi sorun yoktur hep tüpün kapağında duruyor.bunun ile ilgili mi konu vardı diye hatırlıyorum forumda bakabilirsin
teşekkürler peki bu türde yeniyim kısaca bakım olarak neler yapmalıyım.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
teşekkürler bu tür sadece kışın mı yumurtlayıp işci çıkarıyor onu tam anlamadım beni aydınlatırmısın?
Bu cinsin bakımı hakkında pek bilgim yok maalesef. Ne desem sizi yanlış yönlendirmiş olurum. Sadece çok fazla gözlememenizi ve tamamen karanlık, sarsıntısız bir yere bırakmanızı önerebilirim. Bir de ısıyı mümkün olduğunca sabit tutarsanız yerine daha çabuk adapte olacaktır.evet baktım işimede yaradı ama sorun var kraliçem çok haraketsiz inşallah bi sorun yoktur hep tüpün kapağında duruyor.
teşekkürklerBu cinsin bakımı hakkında pek bilgim yok maalesef. Ne desem sizi yanlış yönlendirmiş olurum. Sadece çok fazla gözlememenizi ve tamamen karanlık, sarsıntısız bir yere bırakmanızı önerebilirim. Bir de ısıyı mümkün olduğunca sabit tutarsanız yerine daha çabuk adapte olacaktır.