Kraliçe

ömerr

Nanitik
Üye
Geçici olarak şırıngada bulunan messor kraliçesini kanat dökerse 1 2 haftaya test tüpüne alıcam. Transfer işlemini nasıl gerçekleştiriyoruz ve kraliçenin yumurtaları varsa ne olucak

Wenorall

Yumurta
Üye
Şırınga ve test tüpünü birbirine bağlayın çıkabileceği yerleri kapatın şuan bulunduğu yere ışık tutup geçirmek istediğiniz tüpte karanlık bir ortam yaratın kendisi yumurtalar ile birlikte geçecektir transfer 1 gün sürebilir. Kendiniz el ile yapmanızı önermem yumurtalar büyük ihtimal ile zarar görecektir. Fazla stres yaptırırsanız yumurtaların yenme ihtimali olduğunu da unutmayın.

ömerr

Nanitik
Üye
Şırınga ve test tüpünü birbirine bağlayın çıkabileceği yerleri kapatın şuan bulunduğu yere ışık tutup geçirmek istediğiniz tüpte karanlık bir ortam yaratın kendisi yumurtalar ike birlikte geçecektir transfer 1 gün sürebilir. Kendiniz el ile yapmanızı önermem yumurtalar büyük ihtimal ile zarar görecektir.
Anladım teşekkürler

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
ben şahsen şöyle yapıyorum iki tüpü birbirine bantlıyorum geçmesini istediğim yere kırmızı asetat kağıdıyla kapıyom. yumurtalı olan tüpü ışığa maaruz bırakıyorum.strese giriyo kraliçe ve yumurtaları diğer tarafa taşıyo