Kraliçedir. Componotus kraliçesine benzettim. Ama messorda olabilir(sanmam). Yandan görebilirsem kesin sonuç çıkar.Merhabalar 3-4 hafta önce buldum. Kraliçe mi bilmiyorum. O yüzden sorayım dedim. Bir de türü nedir acaba?
Kurutulmuş formda oldukları için ilgileneceğini zannetmiyorum. Karıncalar daha çok böceğin içindeki sıvıyla besleniyorlar.Pazartesi günü şekerli su verdim bide evde kaplumbağa beslediğim için kuru karides var versem olur mu ?
Bir haftaya yumurtlar ortalama.Peki tahmini ne zaman yumurtlar hemen hemen 1 ay oldu.
Sinek falan vermem mi gerekiyor canlı mı olması gerekKurutulmuş formda oldukları için ilgileneceğini zannetmiyorum. Karıncalar daha çok böceğin içindeki sıvıyla besleniyorlar.
Öldürerek verebilirsiniz. İçindeki sıvıya ulaşmaları gerek.Sinek falan vermem mi gerekiyor canlı mı olması gerek
Sorun yon gibi duruyor.Su olan taraftaki pamuğu böyle yapması normal mi ?
Ulaşacak gibi olursa farkedersiniz zaten.Pamuğu parçalamış da böyle parçalayarak suya ulaşmaz dimi
Doğadan yakaladığınız böcekler ilaçlı ve/veya parazitli olabilir, vermeniz pek mantıklı değil. En iyisi un kurdu edinmeniz.Sinek falan vermem mi gerekiyor canlı mı olması gerek