Her gün bakıyorum, her gün şekerli su 2-3 günde bir protein sıvısı ve un kurdu veriyorum, Oda sıcaklığında (24-25) derecede kalıyorlarCanlı yem ile besleme yaptın mı şekerli su verdin mi durdukları yer kaç derece ve kaç günde bir bakıyorsun
Merak etmeyin messorlarımda aynı sorunu yaşadım neredeyse bütün isçiler çıkana kadar yumurtlamadı 1 hafta falan oldu yeni yumurtladıHer gün bakıyorum, her gün şekerli su 2-3 günde bir protein sıvısı ve un kurdu veriyorum, Oda sıcaklığında (24-25) derecede kalıyorlar
Daha az bakın bence ve işci olduğuna göre hiç işci olmadan öncekinden daha az stres yaşar bence 3-4 günde bir bakınHer gün bakıyorum, her gün şekerli su 2-3 günde bir protein sıvısı ve un kurdu veriyorum, Oda sıcaklığında (24-25) derecede kalıyorlar
Şekerli sularını nasıl tazeleyim peki? 4 gün boyunca yemek vermeden durabilirler mi?Daha az bakın bence ve işci olduğuna göre hiç işci olmadan öncekinden daha az stres yaşar bence 3-4 günde bir bakın
onlar daha fazlada dururlar ama sadece zorunlu durumlar içinŞekerli sularını nasıl tazeleyim peki? 4 gün boyunca yemek vermeden durabilirler mi?