Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Stres halinde değildi neden yaptığını anlamadım besin eksikliğinden dolayı yemiş olabilir mi? Biraz şekerli du damlatıp titreşimşiz bir ortama kapattım. Bundan sonra ne yapmam gerek?
Stres halinde değildi neden yaptığını anlamadım besin eksikliğinden dolayı yemiş olabilir mi? Biraz şekerli du damlatıp titreşimşiz bir ortama kapattım. Bundan sonra ne yapmam gerek?
Üstüne üstlük birinin tüpünden su taşmış durumdaydı. Götürüp 3 tane yumurtasını su içinde pamuğun içine saklamış arkadaş. Bende iki tüpü birbirine sıfırlayıp coverların yerini değiştirdim. Kendiliğinden yumurtaları taşıyarak diğer tarafa geçti. Diğerinin tüpünde bir sıkıntı yoktu fakat yumurtaları yemiş. İkisine de birer damla şekerli su damlatıp titreşimsiz bir ortama aldım. 1-2 hafta kendi hallerine bırakacağım fakat tüp sorun çıkartırsa diye hala korkmaktayım. Umarım 2-3 hafta sonra sağlıklı bir şekilde kontrol etme fırsatı bulabilirim.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Bunu düşündüm ve yerlerini değiştirdim.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Gece loş ışıkta ürkütmeden çektiğim fotoğraf. Altta bulunan yumurtalar artık yok.