Kraliçe yumurtaları

qwerty

Yumurta
Üye
1000003635.jpg

Kraliçem yumurtalarını ıslak pamuğun üstüne koymuş. Yumurtalar boğulur mu? Çünkü diğer kraliçem böyle yapmadı. Ilk defa karınca besliyorum umarım yumurtalar ölmez.

Moderatör tarafında düzenlendi:

yusufff01

Pupa
Üye
Ekli dosyayı görüntüle 41312

Kraliçem yumurtalarını ıslak pamuğun üstüne koymuş. Yumurtalar boğulur mu? Çünkü diğer kraliçem böyle yapmadı. Ilk defa karınca besliyorum umarım yumurtalar ölmez.
Pamukta ki nem oranı nedir? Ayrıca dert edilecek bir durum değil kendisi ortam koşullarına göre yumurtaların konumunu belirler.

Cihan__

Asker
Yardımsever
Forum Delisi
Üye
bu arada sence çok az olacak şekilde şekerli su versem yumurtalara daha iyi bakar mı biraz enerji kazansın diye
Yumurtaları şekerli suyla beslemiyor, daha çok proteinle besliyorlar büyümesi konusunda bi etkisi olmaz

yusufff01

Pupa
Üye
malesef nem oranını bilmiyorum fakat oda soğuk değil
Pamuğun ıslaklığı dışarıdan belli olur.Pamuk yeterince ıslak değilse nem de yeterli gelmiyor olabilir bu sebeple yumurtaların nemli kalması için pamuğa yerleştiriyordur.

Atreides

Pupa
Yardımsever
Üye
Şekerli su karbonhidrat kaynağıdır yani enerji vermesi içindir. Yumurtalar aktif harekette bulunmadıklarından dolayı karbonhidrata fazla ihtiyaç duymazlar. Bundan dolayı şekerli su vermek yumurta gelişimini etkilemeyecektir :) .