Pamukta ki nem oranı nedir? Ayrıca dert edilecek bir durum değil kendisi ortam koşullarına göre yumurtaların konumunu belirler.Ekli dosyayı görüntüle 41312
Kraliçem yumurtalarını ıslak pamuğun üstüne koymuş. Yumurtalar boğulur mu? Çünkü diğer kraliçem böyle yapmadı. Ilk defa karınca besliyorum umarım yumurtalar ölmez.
Merak etmeyin yumurtalar boğulmaz, ama çok strese sokarsanız yumurtalarını yerEkli dosyayı görüntüle 41312
Kraliçem yumurtalarını ıslak pamuğun üstüne koymuş. Yumurtalar boğulur mu? Çünkü diğer kraliçem böyle yapmadı. Ilk defa karınca besliyorum umarım yumurtalar ölmez.
ymurtalara günde 1 bakıyorum zaten lasius niger strese hiç girmiyor neredeyse bakması çok kolay yaniMerak etmeyin yumurtalar boğulmaz, ama çok strese sokarsanız yumurtalarını yer
malesef nem oranını bilmiyorum fakat oda soğuk değilPamukta ki nem oranı nedir? Ayrıca dert edilecek bir durum değil kendisi ortam koşullarına göre yumurtaların konumunu belirler.
bu arada sence çok az olacak şekilde şekerli su versem yumurtalara daha iyi bakar mı biraz enerji kazansın diyeMerak etmeyin yumurtalar boğulmaz, ama çok strese sokarsanız yumurtalarını yer
Yumurtaları şekerli suyla beslemiyor, daha çok proteinle besliyorlar büyümesi konusunda bi etkisi olmazbu arada sence çok az olacak şekilde şekerli su versem yumurtalara daha iyi bakar mı biraz enerji kazansın diye
eyvallahYumurtaları şekerli suyla beslemiyor, daha çok proteinle besliyorlar büyümesi konusunda bi etkisi olmaz
Pamuğun ıslaklığı dışarıdan belli olur.Pamuk yeterince ıslak değilse nem de yeterli gelmiyor olabilir bu sebeple yumurtaların nemli kalması için pamuğa yerleştiriyordur.malesef nem oranını bilmiyorum fakat oda soğuk değil