Kraliçe yumurtaları terk mi etti?

KennixX

Yumurta
Üye
Tüpte su bitmişti ben değiştireyim dedim. Yeni tüpü ve eski tüpü bağladım kraliçe geçti ama yumurtaları kaldı, ne kadar sürer alması yada bir problem mi var?

Ekli dosyalar

• IMG_20240826_161539.jpg
    IMG_20240826_161539.jpg
    72.9 KB · Görüntüleme: 10
Moderatör tarafında düzenlendi:

hasany

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Net bir süre vermek mümkün değil ama yumurtalar küme halindeyse; diğer tüpe düşürmeniz veya bir çubuk ile aktarmanız iyi olabilir. Ama 2. önerimi yapacaksanız çok hassas davranmalısınız. Yumurtalara hasar verebilirsiniz.

Eğer yumurtalar manuel aktarılacak gibi değilse yapacak bir şey yok maalesef. Kraliçenin taşımasını bekleyeceksiniz. Yeni yuvayı karartın ve eski yuvaya bolca ışık verin. Mutlaka alır merak etmeyin, transfer süreçleri genelde sancılı geçer.

KennixX

Yumurta
Üye
Net bir süre vermek mümkün değil ama yumurtalar küme halindeyse; diğer tüpe düşürmeniz veya bir çubuk ile aktarmanız iyi olabilir. Ama 2. önerimi yapacaksanız çok hassas davranmalısınız. Yumurtalara hasar verebilirsiniz.

Eğer yumurtalar manuel aktarılacak gibi değilse yapacak bir şey yok maalesef. Kraliçenin taşımasını bekleyeceksiniz. Yeni yuvayı karartın ve eski yuvaya bolca ışık verin. Mutlaka alır merak etmeyin, transfer süreçleri genelde sancılı geçer.
teşekkür ederim