Kraliçe yeni bir kraliçe doğurursa ne yapmam lazım?

gecegora

Yumurta
Üye
Kraliçe yeni bir kraliçe doğurursa ne yapmam lazım?

Frogge

Yumurta
Üye
Prensesler doğdukları anda yumurtlayamazlar. Yumurtlamaları için prenslerle çiftleşmek zorundalar. Çiftleştirmek için ne yapılması gerektiğini bilmiyorum, sadece aşırı derecede zor olduğunu biliyorum. Yanlışlıkla olması imkansız ve doğadan yeni bir kraliçe bulmak çok daha kolay ve masrafsız.

gecegora

Yumurta
Üye
Yeni doğan kraliçe yi başka bir yere almak lazımmı ve bir kraliçe doğsa ve bir prens bunlar başka bı test tüpünde çiftleşebilirmi?

el4nce

Koloni
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Bir şey yapmanız gerekmez. Koloniniz prenses ve prens ürettiği zaman kanatlıların yuvadan ayrılmalarını sağlayacak bir sistem kurmak gibi bir amacınız olmadığı sürece kanatlılar tıpkı sıradan bir işçi gibi hayatlarına devam edecekler. Ekstra yapmanız gereken bir şey yok.

Frogge

Yumurta
Üye
Bı kutuda vs olurmu?
Çok büyük bir outworld ve çiftleşmeyi tetiklemek için neredeyse kusursuz sıcaklık ve nem gerekeceğini düşünüyorum. Ayrıca prens ve prensesleri kendiniz bir yere koyarsanız streslenirler ve çiftleşmek akıllarına gelmez. Kısacası basit bir kutuda olmaz.

Esaret altında karınca üretmek oldukça zor, geçenlerde bu konuda haksız çıkınca biraz araştırdım. İyi şartlarda bile üretememeniz çok muhtemel, başarabilen çok kişi bulamadım.

Begonza

Majör
Yardımsever
Deneyimli Hobici
Üye
Kraliçe kraliçe yumurtası çıkarmaz prenses yumurtası çıkarır sonra çiftleşir kraliçe olup koloni kurar