Anteni yoksa sağlıklı bir koloni kurması çok zor çünkü birçok işi antenleriyle yapıyor. Sol bacaklarında sıkıntı var mıdır? Fotoğrafta gözükmüyor.Balkonu temizlerken bir prens buldum can çekişiyordu. Hemen etrafa baktım kraliçe var mı diye. Suyun içinde çırpınan bir kraliçe gördüm hatta kanatları da sudaydı. Hemen onu kurtardım ama 1 anteni yok yaşar mı?Ekli dosyayı görüntüle 55910Ekli dosyayı görüntüle 55911Ekli dosyayı görüntüle 55912
Ayaklarında sıkıntı yok. Ama ilerlemiyor. Olduğu yerde ilerlemeye çalışıyor. İlk başta yeni bulduğum ve hemen yumurtlayan kraliçenin yanına koydum. Ama kraliçe kabul etmedi ve saldırdı bendeAnteni yoksa sağlıklı bir koloni kurması çok zor çünkü birçok işi antenleriyle yapıyor. Sol bacaklarında sıkıntı var mıdır? Fotoğrafta gözükmüyor.
Rahatsız etmeyin, yumurtaları toparlar.Arkadaşlar bugün kraliçeye baktım. Yumurtlamıştı ama yumurtalar dağınıktı. Test tüpünde sıkıntı olduğu için yeni test tüpüne koydum. Biraz kayıp verdik 4 tane yumurtası var.
Fotoğraf atabilir misiniz? Çiftleşme başarısız olduysa, n kromozoma sahip bir kraliçe olabilir.Arkadaşlar bugün kraliçeye baktım. Yumurtlamıştı ama yumurtalar dağınıktı. Test tüpünde sıkıntı olduğu için yeni test tüpüne koydum. Biraz kayıp verdik 4 tane yumurtası var.
Fotoğraf atmama gerek yok. Çünkü kraliçenin sadece 1 anteni yok. Çiftleşmesiyle bir ilgisi yok.Fotoğraf atabilir misiniz? Çiftleşme başarısız olduysa, n kromozoma sahip bir kraliçe olabilir.
yumurtaların biri sağda birisi solda birisi ortada topmlanmışsa n kromozomludurFotoğraf atmama gerek yok. Çünkü kraliçenin sadece 1 anteni yok. Çiftleşmesiyle bir ilgisi yok.
Bundan kesin bir çıkarım yapılamaz ne yazık ki.yumurtaların biri sağda birisi solda birisi ortada topmlanmışsa n kromozomludur