messor verebilirimarkadaşlar ücretli - ücretsiz kralice verebilecek olan varmı
dm gelirmisinmessor verebilirim
tetramorium sp. verebilirimarkadaşlar ücretli - ücretsiz kralice verebilecek olan varmı
5 tane multi yapan tetramorium var bendearkadaşlar ücretli - ücretsiz kralice verebilecek olan varmı
İstanbul'da yoğun bir tetrimorium uçuşu var son 2 gündür. Ben de 5 tane aldım. Verebilirim.messor verebilirim
istanbuldaysan 5 tane tetramorium var bende multi yapıyorlarBende istiyorum bende istıyorum3ay oldu ayol bi kraliçe bulamadım
![]()
İzmirde hocam bnde ama malasef bulamadım herşey hazır ama yok kreliçe denk gelmedi banaistanbuldaysan 5 tane tetramorium var bende multi yapıyorlar
bende 5 ay aramıştım dün okul çıkışı yerde formica kraliçesi buldum bu iş biraz şans işiİzmirde hocam bnde ama malasef bulamadım herşey hazır ama yok kreliçe denk gelmedi
Doğru söyluyorsun hocambende 5 ay aramıştım dün okul çıkışı yerde formica kraliçesi buldum bu iş biraz şans işi
bende 3 tane tetramorium var multi daha fazla olduğunu bilseydim 5-6 lı yapardım5 tane multi yapan tetramorium var bende
messor verebilirimPlagiolepis var elimde 2 kraliçeli ve 15 işçili pek sevmiyorum isteyen varsa takas yaparım
ben messorla takas isterimBenim elimde Cataglyphis cf. Livida Kraliçesi var iki adet belki birini verebilirim
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
İsteyen varsa elimde Cataglyphis nodus var isteyen olursa takas yada dm gelebilirsiniz