Şekerli su verip vermemekten kastımdı o. Sonrasında eklemem var yumurtalar larva evresine geçtikten sonra vermeniz daha iyi olurYazınızda kraliçe yumurtlamadan önce beslenmesi size kalmış tarzı bir cümle vardı bu cinsi şuan beslemeli miyim ?
Hayır ikiside farklı cins.Trichomyrmex ile solenopsis aynı mı
Bu konuda yazdığım mesajı okuyabilirsiniz.Bu cinsin özelliği nedir bulamadım da yardımcı olabilir misiniz?
TeşekkürlerBu konuda yazdığım mesajı okuyabilirsiniz.
Konu içerisindeki mesaj*
Türü nedir? Kraliçe mi?
İlk işçisi çıkana kadar besleme istiyor mu? Yaklaşık yarım saat önce buldum sokak lambasının yakınında? Türü nedir? Şimdiden teşekkürler.karincaciftligim.com
Hayır ikiside farklı cins.
Bu karınca bir trichomyrmex cinsi.Büyük bir ihtimal trichomyrmex perplexus
Yazınızda kraliçe yumurtlamadan önce beslenmesi size kalmış tarzı bir cümle vardı bu cinsi şuan beslemeli miyim ?Bu konuda yazdığım mesajı okuyabilirsiniz.
Konu içerisindeki mesaj*
Türü nedir? Kraliçe mi?
İlk işçisi çıkana kadar besleme istiyor mu? Yaklaşık yarım saat önce buldum sokak lambasının yakınında? Türü nedir? Şimdiden teşekkürler.karincaciftligim.com
Şekerli su verip vermemekten kastımdı o. Sonrasında eklemem var yumurtalar larva evresine geçtikten sonra vermeniz daha iyi olurYazınızda kraliçe yumurtlamadan önce beslenmesi size kalmış tarzı bir cümle vardı bu cinsi şuan beslemeli miyim ?