Kraliçe tüpü sizce yeterli mi

CrawLKYZ

Yumurta
Üye
Herkese merhaba kraliçem için böyle bir setup yaptım sizce uygun mu eksiklerim neler şuan tek yapmam gereken beklemek mi teşekkürler.image.jpg

Ekli dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    27.5 KB · Görüntüleme: 3

Yiğit_ktkc

Larva
Üye
Herkese merhaba kraliçem için böyle bir setup yaptım sizce uygun mu eksiklerim neler şuan tek yapmam gereken beklemek mi teşekkürler.Ekli dosyayı görüntüle 19868
Evet bu kadar yeterli olacaktır yanlız kağıt ışığı geçirir gibime geliyor.kağit havluların içindeki rulodan veya kırmızı asetat kağıdından cover yaparsan daha iyi olabilir.

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Evet @Yiğit_ktkc nin dediği gibi yeterlidir. Ben ekleme yapmak istiyorum. Kırmızı asetat kağıdının kanıtlanmış bir işlevi yoktur (tüm türler için). Opak ve ışık geçirmeyen bir kılıf yapınız

CrawLKYZ

Yumurta
Üye
Şuan elimde bahsettiğiniz tarzda cover yapacak bir malzeme bulunmadığından geçici olarak kağıdı kullandım. Gerekli malzemeyi temin ettikten sonra gerekeni yapacağım. Görüşleriniz için teşekkürler.

Yiğit_ktkc

Larva
Üye
Şuan elimde bahsettiğiniz tarzda cover yapacak bir malzeme bulunmadığından geçici olarak kağıdı kullandım. Gerekli malzemeyi temin ettikten sonra gerekeni yapacağım. Görüşleriniz için teşekkürler.
En basiti ilaç kutusundan bile yapabilirsin seçenek çok sana kalmış

Son düzenleme: