Kraliçe Tüp Önüne Yığıntı Yapıyor

MuhammedK28

Yumurta
Üye
Formica sanguenia kraliçem yuva önüne yığınti yapiyor bu da ilk işçilere şekerli su takviyesi yapamamama neden oluyor temizlemeyi birkaç kez denedim ama tekrar yapıyor IMG_20220801_143500.jpg

hasany

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Yuva girişini kendine göre daraltıyordur muhtemelen. Çok sorun olursa outworld bağlarsınız.

EArslan

Minör
Üye
Yığıntıdan kastınız nedir? Yumurtaları tüpün ucuna mı yığıyor yoksa işçilerin çıktığı kozaları mı? Eğer işçilerin çıktığı kozalrarı yuva önüne yığıyorsa onlarla bir işleri yok, onlar artık çöp. Çöp olduğu için yuva ağzına bırakıyor. Karıncalar bıraktıkca alıp çöpe atarsınız.

MuhammedK28

Yumurta
Üye
Yığıntıdan kastınız nedir? Yumurtaları tüpün ucuna mı yığıyor yoksa işçilerin çıktığı kozaları mı? Eğer işçilerin çıktığı kozalrarı yuva önüne yığıyorsa onlarla bir işleri yok, onlar artık çöp. Çöp olduğu için yuva ağzına bırakıyor. Karıncalar bıraktıkca alıp çöpe atarsınız.
Outworlddeki toprak parcalarını alıp yuva onune yığıyor

MuhammedK28

Yumurta
Üye
Ayrıca başka bi sorum var sosyal parazitik tür olduğu için pupa ekledim kraliçe yumurtlayacak mı yoksa sureklı pupa mı eklemem gerekecek

ben10

Nanitik
İlklerden
Üye
normal bir hareket yuva girişini küçültmeye çalışıyorlar, outworlde şekerli su koyabilirsiniz, sürekli pupa eklemenize gerek yok bildiğim kadarıyla yumurtalası lazım