Zaten öyle yapacağım. Diğer tüpü karanlıkta bırakacağım. Ama benim sorum "stres olupta yumurtaları yermi?" idi.Stresi minimuma indirmek için önce transfer edeceğin tüpe kırmızı kağıt sar. Sardıktan sonra diğeriyle birlikte ışığa çıkar kraliçe kırmızı tüpe geçecektir diye düşünüyorum
Öncelikle kusura bakma yanlış anlamışım yumurtaları yemez diye düşünüyorum yersede sık sık kontrol etme karınca sakinleşince kaldığı yerden yumurtlamaya devam eder bence ama daha bilgili bir arkadaş cevaplarsa daha iyi olabilirZaten öyle yapacağım. Diğer tüpü karanlıkta bırakacağım. Ama benim sorum "stres olupta yumurtaları yermi?" idi.
Ben de böyle olacağını düşünüyorum ama bilgili biri cevaplarsa iyi olur. Kraliçenin besinleri bitiyor 2 aydır ben de ve yumurtaları yeme hali demek çok büyük bir tehlike.Öncelikle kusura bakma yanlış anlamışım yumurtaları yemez diye düşünüyorum yersede sık sık kontrol etme karınca sakinleşince kaldığı yerden yumurtlamaya devam eder bence ama daha bilgili bir arkadaş cevaplarsa daha iyi olabilir