Kraliçe İsmi: Titania
Tür: Camponotus
Toplanma Tarihi: 2 Temmuz 2025
Bölge: Karadağ
Bulunduğu Ortam: Test tüpü – pamuklu nem hazneli, karanlıkta muhafaza ediliyor
İlk Yumurtlama: 5 Temmuz 2025
Güncel Tarih: 26 Temmuz 2025
Kraliçem Titania, yeni krallığını kurmak için test tüpünde izole, huzurlu ve karanlık bir ortamda gözlem altında. 24 gündür test tüpünde bulunuyor ve 3. günden itibaren ilk yumurtalarını verdi.
kraliçeye herhangi bir dış besin vermedim.
sıcaklık 30-31 derecede duruyor (daha serin olamıyor maalesef çok sıcak şuanda buralar klimanın açık olduğu yerde de tutmak istemiyorum)
Pamukta kararma yok ama su seviyesi azalmış durumda umarım ilk işçi çıkana kadar idare eder transfer de strese sokmak istemiyorum ilk deneyimim olduğu için temkinli ilerliyorum
formikaryum planlama aşamasındayım şuanda.
Titania ilk günü

19 temmuz yumurtalar:

26 temmuz yumurtaların son hali:

Tür: Camponotus
Toplanma Tarihi: 2 Temmuz 2025
Bölge: Karadağ
Bulunduğu Ortam: Test tüpü – pamuklu nem hazneli, karanlıkta muhafaza ediliyor
İlk Yumurtlama: 5 Temmuz 2025
Güncel Tarih: 26 Temmuz 2025
Kraliçem Titania, yeni krallığını kurmak için test tüpünde izole, huzurlu ve karanlık bir ortamda gözlem altında. 24 gündür test tüpünde bulunuyor ve 3. günden itibaren ilk yumurtalarını verdi.
kraliçeye herhangi bir dış besin vermedim.
sıcaklık 30-31 derecede duruyor (daha serin olamıyor maalesef çok sıcak şuanda buralar klimanın açık olduğu yerde de tutmak istemiyorum)
Pamukta kararma yok ama su seviyesi azalmış durumda umarım ilk işçi çıkana kadar idare eder transfer de strese sokmak istemiyorum ilk deneyimim olduğu için temkinli ilerliyorum
formikaryum planlama aşamasındayım şuanda.
Titania ilk günü

19 temmuz yumurtalar:

26 temmuz yumurtaların son hali: