kraliçe sahiplendirme

kaan01

Yumurta
Üye
Isparta içi hobici varsa lasius ve messor sahiplendirebilirim.lasiuslar 1 senelik messerlorda bu senenin kraliçesi 20 ye yakın işçileri var.iki kraliçedende 2 şer adet sahiplendirmek istiyorum istiyen olursa.(çocuğum dünyaya geldiği için çok fazla vakit ayıramıyorum kolonilere ve karıncaları unutuyorum bu durum üzücü bu yüzden sahiplendirmek istiyorum)

Ekli dosyalar

• IMG_20220625_010229.jpg
    IMG_20220625_010229.jpg
    19.4 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_20220625_010159.jpg
    IMG_20220625_010159.jpg
    18.1 KB · Görüntüleme: 28

kaan01

Yumurta
Üye
önceliğim elden teslim alabilecek kişiler.bulamazsam böyle birisini belkide düşünülebilir kargolama.umuyorum elden teslim alacak birisi çıkar.karıncaları strese sokup zarar vermek istemem.

furricanee

Yumurta
Üye
önceliğim elden teslim alabilecek kişiler.bulamazsam böyle birisini belkide düşünülebilir kargolama.umuyorum elden teslim alacak birisi çıkar.karıncaları strese sokup zarar vermek istemem.
Reis istanbul gibi kalabalik bir ilde olsan bencede elden vermelisin ancak ıspartada bu hobiyi yapıp senin mesajini gormemeleri cok normal diye dusunuyorum.İspartadan kimse çikmazsa bana yazabilirsin lasius kolonim var ancak messorlara hayir demem.simdiden tesekkur ediyorum

celilcem

Nanitik
Üye
Isparta içi hobici varsa lasius ve messor sahiplendirebilirim.lasiuslar 1 senelik messerlorda bu senenin kraliçesi 20 ye yakın işçileri var.iki kraliçedende 2 şer adet sahiplendirmek istiyorum istiyen olursa.(çocuğum dünyaya geldiği için çok fazla vakit ayıramıyorum kolonilere ve karıncaları unutuyorum bu durum üzücü bu yüzden sahiplendirmek istiyorum)
İstersen alabilirim bakarım gerekli ekipmana vs sahibim bı tek canlı yemin yok onunda un kurdudur çözerim

Rüzgar2012

Yumurta
Üye
Eğer ısparta'dan alacak birisini bulamassanız ben de alabilirim. Muğla'dayım ben. Yakın zaten kargoda fazla strese girmezler diye düşünüyorum.