keşke istanbulda olsan...Aramızda Kayseri de yaşayan arkadaşlar varsa 1 adet lasius 1 adet componotus ve 1 adet messor (işçili) kraliçe verebilirim doğaya salmak biraz riskli sanırsam o yüzden sahiplendirmek istedim.
Maalesef dostumkeşke istanbulda olsan..
Napayım satayım mı ?Kargoyla gönderebilirmisin ankaraya alıcı ödemeli olarak
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Bide niye sahiplendiriyosun
Dostum kargoyla isteyen çok fazla kişi var ben kargo tercih etmiyorum elden vermek işime geliyorMessoru gönderebilirsin kargoyla bana.
Tamamdır👍Dostum kargoyla isteyen çok fazla kişi var ben kargo tercih etmiyorum elden vermek işime geliyor
Benim de 20-30 işçili Lasius kolonim var doğaya salmak istiyorum, adapte olabilmeleri ve zarar görmemeleri için ne yapabilirim, bi bilginiz var mı?Aramızda Kayseri de yaşayan arkadaşlar varsa 1 adet lasius 1 adet componotus ve 1 adet messor (işçili) kraliçe verebilirim doğaya salmak biraz riskli sanırsam o yüzden sahiplendirmek istedim.
Kayserideysen eğer sahiplenebilirim hala sahiplendirmediysen.Benim de 20-30 işçili Lasius kolonim var doğaya salmak istiyorum, adapte olabilmeleri ve zarar görmemeleri için ne yapabilirim, bi bilginiz var mı?
Evet aslında Sakarya'da yaşıyorum lasius kraliçesi varMerhabalar kraliçe sahiplenmek istiyorum ilgili arkadaşlar yazabilirmi lütfen
Merhaba uzun zaman geçmiş üstünden ama eğer messor sp. tekrar bulur ve sahiplendirmek isterseniz ben alabilirim Kayseri/ErkileteyimAramızda Kayseri de yaşayan arkadaşlar varsa 1 adet lasius 1 adet componotus ve 1 adet messor (işçili) kraliçe verebilirim doğaya salmak biraz riskli sanırsam o yüzden sahiplendirmek istedim.