Kısır değil o döllenmemis diyebiliriz. Döllenmeme durumu olabilir, sıcaklığa bağlı yumurtlamama durumu olabilir veya sonbaharda bulunan bir kraliçe olabilir. Fotoğraf bırakırsanız sevinirim ve bulma tarihinizi yazınızBeyler Herkese Merhaba, benim karınca galiba kısır, yumurtlamıyor, sizce sorun bendemi yoksa karıncadamı?
Lasius, kanatları gözümün önünde kopardı dökdükanatları varmı cinsi nedir?
Ekim ayının 10 buldum, kanatlarını gözümün önünde dökdü, fotoraft da atcamKısır değil o döllenmemis diyebiliriz. Döllenmeme durumu olabilir, sıcaklığa bağlı yumurtlamama durumu olabilir veya sonbaharda bulunan bir kraliçe olabilir. Fotoğraf bırakırsanız sevinirim ve bulma tarihinizi yazınız
Abi benim malzemelerde kötü, Azerbaycanda yaşıyorum, hiçbişey bulamıyorum l, trendyol da Azerbaycana ürün yollamıyor, tek sıkıntım bu, amma kraliçaya ne lazım onu temin ediyorumBazen kraliçeler inatçı olabilir vede kış geliyor o yüzden yumurtlamamıştır
İşçisi yok amma yalnızKanatsızsa kış uykusuna yatırmanızı tavsiye ederim
Sizce kaç derece iyi ben baktım 21-24 derec yaziyodubahsettiğiniz sıcaklıklar çok düşük değil mi ?
5-12 derecede 3 ay yatırınSizce kaç derece iyi ben baktım 21-24 derec yaziyodu
Fark etmiyor yatırabilirsinizİşçisi yok amma yalnız
23-24 derece üstü sağlıklı olur konuda yazdığınız 14-17 gibi sıcaklıklar çok düşükSizce kaç derece iyi ben baktım 21-24 derec yaziyodu
o sanırım normal bakım şartını sormuş yani ben onu kastettim5-12 derecede 3 ay yatırın
Uyutmaya hazırlanıyordu ondan yazmıştım, dikkat etmemişim kusura bakmayın.o sanırım normal bakım şartını sormuş yani ben onu kastettim
sıkıntı yok canım ne kusuruUyutmaya hazırlanıyordu ondan yazmıştım, dikkat etmemişim kusura bakmayın.