Kraliçe, prens, prenses

DmrKcmz

Yumurta
Üye
Merhabalar ben karınca kolonisi kurmak istiyorum daha bir kraliçe bulamadım ama bulucam, ben şunu sormak istiyorum eğer bir kraliçe bulursam onun döllenmiş olup olmadığını nasıl anlarım ve kraliçe, prens, prenses arasındaki fark nedir nadıl anlarım. Teşekkürler

Cihan__

Asker
Yardımsever
Forum Delisi
Üye
-Kanat dökmüşler zaten döllenmiştir ama kanat dökmemişlerde döllenmiş olabilir bunu bekleyerek görürsünüz yumurtlamazsa döllenmemiştir ama kanatlı şekilde yumurtlayıpta prens yani erkek işçi çıkarma olasılığıda var eğer öyle olursa yine döllenmemiş olur
-Prenslerin prenseslere göre genelde kafaları daha küçük olur ve abdomenleri dairesel değilde daha üçgenimsi yapıda olur zaten çiftleştiktem sonra ölürler

AntWorld3456

Yumurta
Üye
Merhabalar ben karınca kolonisi kurmak istiyorum daha bir kraliçe bulamadım ama bulucam, ben şunu sormak istiyorum eğer bir kraliçe bulursam onun döllenmiş olup olmadığını nasıl anlarım ve kraliçe, prens, prenses arasındaki fark nedir nadıl anlarım. Teşekkürler
Kanatsız ise döllenmiş, kanatlıysa da döllenmiş ya da döllenmemiş olabilir. Çünkü kraliçeler çiftleşme uçuşu yaptıktan sonra 𝗚𝗘𝗡𝗘𝗟𝗟𝗜̇𝗞𝗟𝗘 kanatlarını dökerler.