Kraliçe ölüyor

muz

Larva
Üye
Test tüpündeki kraliçelerden bazıları ölüyor, strese sokmuyorum, 2 haftada bir bakıyorum, test tüpü de temiz neden ölüyor olabilir?

Moderatör tarafında düzenlendi:

muz

Larva
Üye
Merhaba şimdi öldü dediğim kraliçelere baktım da birisi tekrar yasamaya başlamıs gibi susuz kamlıştır diye pamuğu biraz bastırmıştım susuz kalmış olabilirler mi

Emir123

Media
Üye
Merhaba şimdi öldü dediğim kraliçelere baktım da birisi tekrar yasamaya başlamıs gibi susuz kamlıştır diye pamuğu biraz bastırmıştım susuz kalmış olabilirler mi
Camponotus messor gibi büyük kraliçeler pamuktan su içmez, çok sıcak bir odada ise kış uykusuna yattıkları gibi geçici bir uykuya dalıyorlar ve bilmeyen arkadaşlar öldü sanıp atıyorlar oda sıcaklığında bir odaya koyun hamam gibi değil :D

muz

Larva
Üye
Şuan odamda duruyorlar zaten 29 30 derece bir de pamukdan su içmiyorsa nerden içiyor

darkness

Minör
Deneyimli Hobici
Üye
Şuan odamda duruyorlar zaten 29 30 derece bir de pamukdan su içmiyorsa nerden içiyor
Kraliçenizin cinsi nedir? Ne sıklıkla kontrol ediyorsunuz? Test tüpünde şişelenmiş içme suyu kullanmayı deneyin.

muz

Larva
Üye
10cm lik bir tüp acaba küçük mü geliyor

muz

Larva
Üye
Messor yan duruyor çok az hareket ediyor

darkness

Minör
Deneyimli Hobici
Üye
Kraliçeleri cam test tüpüne veya şırıngaya koysanız daha iyi olur.Bir şey kraliçelerinizi zehirliyor gibime geliyor,bu kadar ölüm normal değil.
Siz kraliçeyi bulalı kaç gün oldu?
Bulduğunuz yerden da sinek ilaçlama arabası geçer mi?
Kraliçelerin bulunduğu odada sinek hapı yada sinek ilacı kullanıyormusunuz?