Kraliçe Ölecekmi?

gecegora

Yumurta
Üye
Tüp transferi yapmak istiyorum zar zor döke döke geçirdim ancak kraliçe ve 3 karınca kaldı kraliçe bazen dönüyor bazen yavaş haraket ediyor ve şuan pamuğa yapışık halde haraket etmiyor geçiremiyorum da karıncalar hep kraliçe başında tüpü ters çevirince hemen düşüyor vs sizce kraliçe ölecekmi?

Yetkin

Nanitik
İlklerden
Deneyimli Hobici
Üye
daha fazla rahatsız etmeyin strese sokmayın tüpleri bağlayın tekrardan kendileri geçsinler tüpü değiştirme sebebiniz ne

Gecko210

Yumurta
Üye
Tüp transferi yapmak istiyorum zar zor döke döke geçirdim ancak kraliçe ve 3 karınca kaldı kraliçe bazen dönüyor bazen yavaş haraket ediyor ve şuan pamuğa yapışık halde haraket etmiyor geçiremiyorum da karıncalar hep kraliçe başında tüpü ters çevirince hemen düşüyor vs sizce kraliçe ölecekmi

Gecko210

Yumurta
Üye
Yani daha fazla strese sokmayın ve karanlığa koyun belki iyileşebilir

ALFA18

Pupa
Üye
Neden döke döke geçirdiniz ?

Topirak

Media
İlklerden
Forum Delisi
Üye
.

Son düzenleme:

AsEtAxT

Pupa
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Üye
Hiç kimsenin geçirdiği yok? hatanız söylenmiş strese sokmuşsunuz koloniyi. Kapatın coverı rahat bir yere koyun ve ellemeyin yaklaşık 7 gün.
Konu açan arkadaş transfer yaparken koloniyi tüpten tüpe dökerek transfer etmiş. Kendiside bunu söylüyor zaten. Alıntıladığınız kişi ona neden böyle yaptığını soruyor yanlış anlamışsınız.

Topirak

Media
İlklerden
Forum Delisi
Üye
Konu açan arkadaş transfer yaparken koloniyi tüpten tüpe dökerek transfer etmiş. Kendiside bunu söylüyor zaten. Alıntıladığınız kişi ona neden böyle yaptığını soruyor yanlış anlamışsınız.
uyarınız ve samimiyetiniz için teşekkürler ben yanlış anlamışım.:)