Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dostlar selamlar. Yolda yürürken kilit taşlarının üzerinde yuva arayan (sanıyorum) bir kraliçe ile karşılaştım. Türü hakkında yardımlarınızı bekliyorum.
Bu başlık altında hepimiz bulduğumuz türlerin kraliçelerinin bulunma bilgilerini aşağıdaki formatta paylaşırsak Türkiye için çiftleşme uçuş zamanları hakkında bir veri tabanı oluşturabiliriz. Daha sonra forumumuza ait uçuş takvimi hazırlanırken de kullanılabilir. - Bulunan tür: (fotoğraf da...
Bu başlık altında hepimiz bulduğumuz türlerin kraliçelerinin bulunma bilgilerini aşağıdaki formatta paylaşırsak Türkiye için çiftleşme uçuş zamanları hakkında bir veri tabanı oluşturabiliriz. Daha sonra forumumuza ait uçuş takvimi hazırlanırken de kullanılabilir. - Bulunan tür: (fotoğraf da...
Formica Rufibarbis Alt familya: Formicinae | Tür grubu: Formica rufibarbis grubu Bölge: Tüm Avrupa'dan Asya'ya uzanacak bir dağılıma sahiptir. Bakım Seviyesi Claustral Koloni Multi Queen Asker Majör Uçuş Kış Uykusu B Sınıf Olumlu +1.000 Monogoni - TK Olumsuz Olumsuz...