10 tane fln işçisi varsa soğuk bir ortamda (BUZ DOLABINDA DEĞİL) bir kap içinde yan yana koyun kabul ederse işçileri alır kabul etmezse işçileri öldürürler yumurtaları fln alırlar3 işçili Componotus sanctus kolonimin kraliçesi öldü ve elimde başka Componotus sanctus kraliçesi bulunmuyor ne yapmalıyım?
Doğadaki bi componutus sanctus kolonisinin ağzına bırak zaten zamanla ölür işçiler.3 işçili Componotus sanctus kolonimin kraliçesi öldü ve elimde başka Componotus sanctus kraliçesi bulunmuyor ne yapmalıyım?
Pardon bulunmuyor diyormuş,3 işçili Componotus sanctus kolonimin kraliçesi öldü ve elimde başka Componotus sanctus kraliçesi bulunmuyor ne yapmalıyım?
öyle birşey yok, Temnothorax'ı anında da öldürür 3 campo işçisiComponotusların temnothoraxlarla birlikte bakıldığında duydum bir temnothorax kolonisiyle birleştirsem olur mu?
sahibindende componotus kraliçesi satan birisi var,ben oradan alacağım.Eğer işçileri kurtarayım derseniz diye söylemek istedimCevap yazan herkese teşekkür ederim
işçiler muhtemelen kraliçeyi öldürür, her zaman başarılı olmuoyor işçi eklemeksahibindende componotus kraliçesi satan birisi var,ben oradan alacağım.Eğer işçileri kurtarayım derseniz diye söylemek istedim