Kraliçe nezaman kanat döker?

yusufyılmaz

Yumurta
Üye
Pheidole cinsi bi prenses buldum 2 3 gün önce yanında ölü prens vardı nezaman kanat dökmesi gerekiyor strese soktum istemeden kanat dökülmesine etki edermi bu durum 3 4 hafta kendi haline bırakmayı ve bakmamayı düşünüyorum

AntMan14

Yumurta
Üye
Kanat hi.bir şeye etki etmez,durup dururken keşke strese sokmasaydınız.Nasıl strese soktunuz acaba?

Cihan__

Asker
Yardımsever
Forum Delisi
Üye
İşçiler çıkana kadar dökmeyebilir arada bir bakarak yumurta durumuna bakabilirsin

yusufyılmaz

Yumurta
Üye
Kanat hi.bir şeye etki etmez,durup dururken keşke strese sokmasaydınız.Nasıl strese soktunuz acaba?
İlk önce pet şişede idi pet şişe ıslaktı biraz oraya kanadı takıldı çıkarttım tekrar takıldı falan sonra test tüpü yoktu şırıngaya koyarken petin içi su olduğu için yürüyemiyordu elimle koydum sonra şırınga su kaçırmış pamuk yüzünden onu çıkardım pamuğu değiştirdim kanadına su deymis oda yere geliyordu yürüyemiyordu elimle koydum yine şuan çok iyi durumda herşeyi güzel karanlık sessiz titreşimsiz bir ortamda nem derecesi iyi sıcaklık iyi

yusufyılmaz

Yumurta
Üye
Arka ayaklarını kullanmıyor ama ölmemişde yani duruyo sadece anteni öndeki ayaklar hareket ediyor

Cihan__

Asker
Yardımsever
Forum Delisi
Üye
Durumu pek iyi görünmüyor

Cihan__

Asker
Yardımsever
Forum Delisi
Üye
Nasıl düzelir hareket ediyor ama
Düzelirmi bilmiyorum ama ölmediyse bile biryerden hasar almış ve bacakları felç gibi birşey olmuş eğer öyle değilse muhtemelen döllenmediği için ölücek

yusufyılmaz

Yumurta
Üye
Yürüyebiliyormu? Yani koşuşturabiliyorsa iyidir ama çok yavaş hareket ediyorsa bence tüpe koyun ve nolucak arada kontrom edin zaten öyleyse salmanız fayda etmez
Yok sadece ön ayaklarını kullaniyor ama arka ayaklarını bi açtı ama kullanmadı on ayaklarıyla kendini ittiriyor gibi yani yürüme sayılmaz

Cihan__

Asker
Yardımsever
Forum Delisi
Üye
Yok sadece ön ayaklarını kullaniyor ama arka ayaklarını bi açtı ama kullanmadı on ayaklarıyla kendini ittiriyor gibi yani yürüme sayılmaz
Siz tüpe koyun ve nemlenmemesine dikkat edin yoksa yapışır ölür