Hocam alabileceğiniz bildiğim tek bir yer var oda underground ant world ama bazı kişilerde önermiyor bende pek emin değilim o yüzden.Belki son uçuşlara denk gelebilirsiniz siz yinede aramaya devam edin bence.Karınca hobisine başlamak istiyorum ama havalar soğudu, kraliçe bulamadım. Bir türlü internetten güvenilir kraliçe alabileceğim bir yer bulamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim, teşekkürler.
Hocam bide bu hobi hakkında pek bilgim yok asker ve majör karınca çıkaran hangi türler var kaşıma kadar bulamazsam ona göre tür arastirip alicam teşekkürlerHocam alabileceğiniz bildiğim tek bir yer var oda underground ant world ama bazı kişilerde önermiyor bende pek emin değilim o yüzden.Belki son uçuşlara denk gelebilirsiniz siz yinede aramaya devam edin bence.
Karınca sanatı ve ant turkey den alabilirsinKarınca hobisine başlamak istiyorum ama havalar soğudu, kraliçe bulamadım. Bir türlü internetten güvenilir kraliçe alabileceğim bir yer bulamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim, teşekkürler.
Underground ant world de bi pheidole türü var bide camponotus baldacci türü var büyük olsun ve majorlu isterseniz camponotus baldacci yi küçük olsun ama koca başlı askerleri olsun istiyorsanız pheidole alın size kalmış.Hocam bide bu hobi hakkında pek bilgim yok asker ve majör karınca çıkaran hangi türler var kaşıma kadar bulamazsam ona göre tür arastirip alicam teşekkürler
Hocam ant turkey hangi site ?Karınca sanatı ve ant turkey den alabilirsin