Strese sokma, sıcaklığı uygun hale getir, düzenli besle ve bırak. Ekstra yapman gereken bir şey olduğunu sanmıyorum, kraliçeniz de aynısını istiyor çünkü.Anladım teşekkürler
23 derecede türüne bağlı. Ama yumurtlamaz yani zor ev kaç derece ?Şu an şehir sıcaklığı 23° gösteriyor oda sıcaklığın da bekletiyorum
Un kurdu yemiyorlar çok uğraştım ve şu an internette çekirge ya da cırcır böceği canlı yem bulamıyorum bütün bütün sitelerde tükenmiş biraz proteinle ilgili sorunum var ama bizde de sıvı protein gördüm bence işe yarar mı
Canlı yem her zaman daha iyi bir seçim olacaktırŞu an şehir sıcaklığı 23° gösteriyor oda sıcaklığın da bekletiyorum
Un kurdu yemiyorlar çok uğraştım ve şu an internette çekirge ya da cırcır böceği canlı yem bulamıyorum bütün bütün sitelerde tükenmiş biraz proteinle ilgili sorunum var ama bizde de sıvı protein gördüm bence işe yarar mı
Şimdi yine un kurdu sipariş verdim ve birazda kurutulmuş çekirgeCanlı yem her zaman daha iyi bir seçim olacaktır
Un kurdunu cansız vereceksiniz canlı değil un kurdunu makasla vs. öldürüp küçük parçalara bölebilirsin benim tavsiyem 3e bölmen olacaktırŞimdi yine un kurdu sipariş verdim ve birazda kurutulmuş çekirge
Ama ben koloniyi un kurduna nasıl alıştıra bilirim
İlk zaman koloni daha tüpteykem ben un kurduğunu canlı koydum o zaman bir tane işçi çıkarıncayı öldürdü ondan sonra un kurtunu tehdidi olarak algılıyorlar çünkü cimbizin üstündeki un kurtu sıvısını kokladıkları gibi kaçıyorlar