Teşekkürler. Türü nedir acabaKraliçe.
MessorTeşekkürler. Türü nedir acaba
Crematogaster spTeşekkürler. Türü nedir acaba
Crematogaster? Düpedüz Messor prensesi ve kraliçesi buCrematogaster sp
Deney tüpleri gelene kadar nerede muhafaza etmeliyim sizce ?Hepsi messor hayırlı olsunn
Deney tüpleri gelene kadar nerede muhafaza etmeyelim ?Crematogaster? Düpedüz Messor prensesi ve kraliçesi bu
Şırınga kullanabilirsinizDeney tüpleri gelene kadar nerede muhafaza etmeyelim ?
eczaneden büyük şırınga alabilirsiniz, su akmaması için ucunu yakıp peçeteyle bastırırsanız su geçirmez ilk işciye kadar idare ederDeney tüpleri gelene kadar nerede muhafaza etmeyelim ?
veya şırındanın ucunu ısıtıp bastıradabilir böylece su sızması sıfıra inereczaneden büyük şırınga alabilirsiniz, su akmaması için ucunu yakıp peçeteyle bastırırsanız su geçirmez ilk işciye kadar idare eder
Arkadaş zaten ısıtıp bastırabilirsiniz demiş😶veya şırındanın ucunu ısıtıp bastıradabilir böylece su sızması sıfıra iner
bende onu söylemiştim zatenveya şırındanın ucunu ısıtıp bastıradabilir böylece su sızması sıfıra iner
ilk işci çıkana kadar şırıngadada durabilirlerHepsini şırınga ile muhafa ettim, tüpler gelene kadar orada beklerler sonra tüplere aktarma yaparım teşekkürler
çok yanlış okumuşum sadece peçete kısmını gördüm çok pardonbende onu söylemiştim zaten
problem değilçok yanlış okumuşum sadece peçete kısmını gördüm çok pardon