Kraliçe midir ?

Toprak411

Yumurta
Üye
2704.jpg2705.jpg2698.jpg

1 gün içinde 2 tane buldum, kaç aydır hiç bulamıyordum şansıma 2 tane buldum . İkisi de kraliçe midir? Birde cinsini söylerseniz çok güzel olur.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Oyilanci

Nanitik
Üye

poyrasalos

Pupa
Üye
Moderatör tarafında düzenlendi:

Toprak411

Yumurta
Üye
Birini öğlen 3 gibi diğerinide öğlen 5 gibi

Hava 18 , 20 derece civarındaydı

Multi Queen olur mu yapılırmı bunlarla.

Son düzenleme:

poyrasalos

Pupa
Üye

Oyilanci

Nanitik
Üye
Hocam bide un kurdu nerde bulabilirim bulamadığım raktirde kraliçeye ve işçilere ne verebilirim

Bulamadığım zaman ne verebilirim ( klavye yanlış yazmış )

Hocam canlı yem sitelerinden alabilirsiniz, elinizde bulunmadığı süreçte şekerli su ile beslemeye devam edin karıncaları ayakta tutan şey protein değil karbonhidrattır. Şekerli suyla bir süre devam edebilirsiniz. Ayrıca messor multi queen olabilir sanıyordum öyle değilmiş yanlış bilgi vermişim kusura bakmayın.

Ankara canlı yem ve Antalya çekirgeden alabilirsiniz kurtları, ben ankara canlı yemden almıştım zamanında

Toprak411

Yumurta
Üye
Ben Aydın'da yaşıyorum baya araştırdım canlı yem satan biyer varmı diye . Bulamadım. Ama çözerim illa bi şekilde

poyrasalos

Pupa
Üye
Hocam bide un kurdu nerde bulabilirim bulamadığım raktirde kraliçeye ve işçilere ne verebilirim

Bulamadığım zaman ne verebilirim ( klavye yanlış yazmış )
Hocam ankara canlı yem ekstrem hava koşulu olmadığı zaman sağ sağlam yolluyor nerede olursanız olun. Hem daha ilk işçiye çok var. Messorlar hasatçı oldukları için bi süre tohum ile besleme yapabilirsiniz ama süreklilik için canlı yem şart.

det

Larva
Üye
Hocam ankara canlı yem ekstrem hava koşulu olmadığı zaman sağ sağlam yolluyor nerede olursanız olun. Hem daha ilk işçiye çok var. Messorlar hasatçı oldukları için bi süre tohum ile besleme yapabilirsiniz ama süreklilik için canlı yem şart.
Ben sadece tohumla oluyor diye biliyorum. Ama böcek verimi arttırır.