Nasıl majör hocam, cremadan bahsediyoruz. Net bir şekilde crema.Cinsini bilmiyorum ama majör gibi duruyor.
Ciddimisiniz ? Cidden çok cahil hissettim kendimi.. diğer crema işcilerinin yanında aynısı gibi duruyor, buda bana tecrübe oldu. Daha öğreneceğim şeyler var. Teşekkür ediyorum.Görsellerdeki canlı Crematogaster değil. Camponotus lateralis majörü
Estağfurullah hocam, olabilecek bir durum. Bu iki karınca(crema dediklerinizi schmidti türü olarak varsayıyorum) görsel olarak karıştırılabilir çünkü birbirlerine karşı Parabiosis yaparlar. Birbirlerine çok benzerler ve bunu avantaja çevirirler. Normal bir durum yani. Bunu deneyimleyerek öğrenmeniz sizin için daha iyi olacaktır.Ciddimisiniz ? Cidden çok cahil hissettim kendimi.. diğer crema işcilerinin yanında aynısı gibi duruyor, buda bana tecrübe oldu. Daha öğreneceğim şeyler var. Teşekkür ediyorum.
Teşekkür ediyorum verdiğiniz bilgiler için, gerçekten aynılar.Estağfurullah hocam, olabilecek bir durum. Bu iki karınca(crema dediklerinizi schmidti türü olarak varsayıyorum) görsel olarak karıştırılabilir çünkü birbirlerine karşı Parabiosis yaparlar. Birbirlerine çok benzerler ve bunu avantaja çevirirler. Normal bir durum yani. Bunu deneyimleyerek öğrenmeniz sizin için daha iyi olacaktır.
Ekli dosyayı görüntüle 43666
Kafa yapısına bakınca belli oluyo.Nasıl majör hocam, cremadan bahsediyoruz. Net bir şekilde crema.